Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tekrar insignia :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
    honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
      Ulaşcım hdi ler kovalasın seni emi!
      İşte sıkıntı orda ancak uzaktan kovalar
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın..
        34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
        Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
        http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun Taner abi, evvelde mersoyu köyde görmüştüm. Aramaya fırsatım olmadı işlerden.

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
          Ulaşcım hdi ler kovalasın seni emi!
          Anca kovalar zaten. :P

Yorum

Akıllı adamın dönüp dolaşıp geleceği yer İnsignia, ben dokuz senede beş araba değiştirdim, hepsi insignia.
            Şimdi sırada grand sport ekselans var kısmet olursa, hep söyledim, yine söylüyorum, fayda/külfet mukayesesi
            yapıldığında hiçbir D segment araç onunla boy ölçüşemez. Şu ekselansın OPC badi kitli ,deri döşeme premium
            tasarım paketli olanı var, armasını yıldızla veya audi ile değiştirin fiyatı en az yüz bin euro olur, Opel bu arabayı 180 bin
            tl'ye veriyor, arabamı satılığa çıkardım, satar satmaz da bir tane alacağım kısmetse Gırtlağına kadar dolu ,
            aklınıza ne gelirse, hatta gelmeyenler bile var arabada

Yorum

Hayırlı olsun.Bende geçen hafta sonu bir hata edip Honda'ya gidip HB Civic baktım bakmaz olaydım.Bu aracı kötülemek istemiyorum ama Insignia'dan sonra araç tercihi de zor oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
                Aracınız hayırlı olsun.
                Teşekkür ederim
                2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xsalty_06 View Post
                  hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
                  Teşekkür ederim hepimize inş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hsn_gok View Post
                    Hayırlı olsun güle güle kullanın..
                    Teşekkür ederim hasan bey

Yorum

[QUOTE=Uğur K;n602075]Hayırlı uğurlu olsun Taner abi, evvelde mersoyu köyde görmüştüm. Aramaya fırsatım olmadı işlerden.

Uğurum teşekkür ederim Mersoyla gelmiştim köye, dönmesi zor geldi uçakla döndüm. Babamda sevmiyor altı yere yakın diye birde vites arıyor, binen olmadı tabi yatmış evin önünde Geldim döndüm geçenlerde. Bidahakine sportstourer testi yaparız araba efsane

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                        Akıllı adamın dönüp dolaşıp geleceği yer İnsignia, ben dokuz senede beş araba değiştirdim, hepsi insignia.
                        Şimdi sırada grand sport ekselans var kısmet olursa, hep söyledim, yine söylüyorum, fayda/külfet mukayesesi
                        yapıldığında hiçbir D segment araç onunla boy ölçüşemez. Şu ekselansın OPC badi kitli ,deri döşeme premium
                        tasarım paketli olanı var, armasını yıldızla veya audi ile değiştirin fiyatı en az yüz bin euro olur, Opel bu arabayı 180 bin
                        tl'ye veriyor, arabamı satılığa çıkardım, satar satmaz da bir tane alacağım kısmetse Gırtlağına kadar dolu ,
                        aklınıza ne gelirse, hatta gelmeyenler bile var arabada
                        Şaman bey son durak hepimiz için insignia sanırsam Yeni kasaya alışamadım ben, test sürüşü fln yapmadım ama inisgnia deyince benim aklıma gelen araba ile özleşmiyor. İnsignia kasalarına bakınca bence ilk çıkan insignia benim gözüme daha albenili geliyor. Piyasayada bakınca yeni insignia hiç görmüyorum, gördüklerimin çoğuda şirket aracı. Tabi renk zevk herkese göre değişken. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. inş. sizde istediğiniz araca en kısa zamanda kavuşursunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilker-82 View Post
                          Hayırlı olsun.Bende geçen hafta sonu bir hata edip Honda'ya gidip HB Civic baktım bakmaz olaydım.Bu aracı kötülemek istemiyorum ama Insignia'dan sonra araç tercihi de zor oluyor.

Civic'in yanlış hatırlamıyorsam rs modeli var 2017 model 1.5 turbo 182 beygir 100-120 bin tl bandında alınabiliyor. Japon araçlarının sağlamlığı, kolay kolay bozulmaması, polonun 80 bin tl olduğu bir piyasada fiyatı dolayısı ile de tercih sebebi oluyor. Benim görüşüm eski olsun insignia olsundur, aracı bilmemde buna bir etken tabiki ama bilmeyen insigniayla bağı sadece çevreden duyulan olumsuz bilgiler olunca, başkası sıfır olsun başım ağrımasın diyerek civic'e yönelebilir. İş yerimde geçenlerde bir arkadaşla konuşuyoruz, insigniaya binmemiş bir arkadaş, konu yakıta geldi, insignia en az 15 lt yakıyormuş dedi, ben ne kadar ben kullanıyorum desemde, tam olarak ikna edemedim insanların zihnine işlenmiş yanlış bir insignia mevcut. Herzaman söylüyorum cosmo donanım seviyesinde bile olan donanım piyasadaki çoğu araçtan daha dolu. Örnekle cla nın şu anki fiyatı 220 bin tl gibi bir rakam olması lazım, bu araca otomatik koltuk 2016 senesinde geldi. Varın gerisini siz düşünün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife View Post
                            Herzaman söylüyorum cosmo donanım seviyesinde bile olan donanım piyasadaki çoğu araçtan daha dolu. Örnekle cla nın şu anki fiyatı 220 bin tl gibi bir rakam olması lazım, bu araca otomatik koltuk 2016 senesinde geldi. Varın gerisini siz düşünün
                            Taner Bey, cla var ya , o ekselansla hiçbir bakımdan mukayese edilecek gibi değil, amiyane tabirle on basar, o elektronik donanım,
                            o konfor yeminle söylerim E sınıfı araçlarda yok, birkaç eksiği var, örneğin bir elektrikli bagaj kapağı olabilirdi, vites bmw benzeri
                            otomatikleşebilirdi, ama zamanla o eksikler giderilir ve her bakımdan premium bir araç olur insignia, benim baktığım araba vişne
                            çürüğü renginde ve o kadar şık duruyor ki yakıyor . İnci beyazı diyorlar, metalik sedefli bir renk var, o da çok yakışıyor ekselansa,
                            ama beyaz çok araba var diye ötekini tercih edeceğim kısmetse

Yorum

Hayırlı olsun inşallah...
                              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado View Post
                                Hayırlı olsun inşallah...
                                Teşekkür ederim sağolun

Yorum

İşleniyor...
                                X