Başlıktanda anlaşılacağı gibi dün tekrar insigniaya dönüş yaptım Ortalama bir yıl kadar cla 180 kullandım halen kullanıyorum ama insigniaya binince evet araba budur dedim. Bunu daha öncede diyordukta ali abiye aSya 'ya benzedim galiba Arabanın 1 den sonraki tüm vitesler dolu dolu, yüksek devirde vites değiştirince gelen turbo sesi başka. Cla'da dizel motor sesinden başka ses yok. Afl far bu aracı almak için tek sebep olabilir. İnsigniadan sonra cla almıştım, farlardan çok çektim sanki aydınlatmıyormuş gibi geliyordu. Kendi uzun kısa yapmasını falan söylemiyorum bu zaten yok. Bu arada afl farı bilmeyen çok arkadaş var afl sadece dönen far olarak biliniyor, nereden aktif edilicek bilinmiyor. Aldığım kişi 6 yıl binmiş afl farı ben söylediğimde öğrendi. Şiddetle kullanmanızı tavsiye ederim. Cla'nın direksiyonu güzel insigniaya nazaran tam kavrama sağlıyor, insigniada ince kalıyor ama üzerine bir kılıf sorunu çözüyor. Bu sefer sedan değilde değişiklik olsun dedim sportstourer aldım bagaj efsane. Hani yolda yoruldun arka koltukları yatır uzan arkaya öyle geniş. Aracın kilosuna bakınca normal sedan araçlarla aynı kiloda görünüyor ama araç çok daha ağır ve güvenli hissettiriyor. Aracım 2011 beyaz içi bej cam tavanı var, 18 jantlar var üzerinde ama 19 bulabilirsem bir takım 19 yazlık, 18 likleride kışlık yapmayı düşünüyorum. Lastikler continental'in yan ürünü barum sanırsam yeni alınmış, henüz tam fikir sahibi değilim ama biraz sert gibi. Hani aracı yeni aldık bir bakım yaptırayım dedim odağı aradım 850 fiyat verdiler, boshcar'ı aradım 550 tl rutin bakım için. Orjinal gm satan bir dükkan var burda gittim tüm malzemeyi 180 tl'ye aldım, sanayide bi ustam var ona gittim değiştirdik. Rutin bir bakımın 850 tl oluyorsa ağır bakım ne olur artık hesap edemedim. Cla ile karşılaştırdım gibi oldu aracı ama aynı segment araçlar değil tabi. Cla 1.5 dci az yakar sessiz sakin yere yakınlığı ile kullanıcıyı rahatsız eden yakışıklı bir araç ama parasının ederi bir araç kesinlikle değil. Bu 3ncü insigniam oluyor bu arada, birini kazadan dolayı değiştirdiğimi düşünürsek 2 oldu. İnsignia team'de çok aktif bir yazıcı olmasamda bu forum siteside insignia almama sebeptir. Araçta beni rahatsız eden küçük bir ses bile olsa danışabiliceğim kişilerin olduğunu bilmek güzel. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler, iyi forumlar dilerim. İyiki varsınız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tekrar insignia :)
Collapse
X
-
-
Hayırlı olsun Tanercim. Sonunda lafımı dinledin ve aldın. Uzun vadede fikirlerini bu başlıkta paylaşmayı ihmal etme. ST ayrı bir dünyadır. Binmeyen bilmez. Sedanlar tu kakaCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View PostHayırlı olsun Tanercim. Sonunda lafımı dinledin ve aldın. Uzun vadede fikirlerini bu başlıkta paylaşmayı ihmal etme. ST ayrı bir dünyadır. Binmeyen bilmez. Sedanlar tu kakainsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum