Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cızırtı sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cızırtı sorunu

merhaba arkadaşlar.müziği biraz yüksek sesle açtığımda sağ ön kapıda cam açma düğmesinin olduğu yerden cızırtı geliyor.elimle tuttuğumda kesiliyor.bakım için servise götürdüğümde sorunu söyledim izole edici bant koyduk dediler ama tam geçmedi.ne yapabilirim sorunu gidermek için?
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Aynı sıkıntı benim araçta da başladı, oraları söktürüp işlem yaptırmaya da korkuyorum açıkçası daha kötü olmasın diye.

Yorum

Bende de sağ kapıdan cızırtı geliyor. Garantim devam etmesine rağmen güvenip de müdahale ettiremiyorum daha kötü olur diye.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

merhaba arkadaşlar cam modülünü söküp kontrol etmem gerek fakat nasıl söküldüğünü bi türlü çözemedim plastik levye benzeri aparatlarla biraz

Bu sorunun kronik olduğunu düşünmeye başladım.Beni de çıldırtıyor bu ses

Yorum

Bir çözümü olmalı müzik dinlerken sinir bozucu oluyor.kendim söküp takamam oraları.nereye gösterebiliriz acaba?
          [center]
          1.6cdti sport 
          GREY HURRICANE [center]

Yorum

Bu cızırtı sorunu benim yeni aldığım araçta da var. Ben hopörlör patlak sandım. Sanırım boss sistemi olmazsa olmaz olmuş. Ben ses kalitesini de biraz düşük buldum

Yorum

ben geçici olarak çözdüm sayılır.En azından yarıya düştü.Kürdanı aralarındaki boşluktan sokup içinde kırdımihihiServise gidesiye kadar öyle idare edicem. Sökmeyi de denedim yarısında kaldım bi yerden sonra sökemedim

Yorum

İşleniyor...
              X