Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Güzel Kırmızı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: En Güzel Kırmızı

evet ortalıkta bir sorun olmadığına göre boks maçı başlasın hadi utku saldır gökhana ben sana böylemi öğrettim şaka bir yana yazmaktan çok okumasıda zevkliymiş hep fatihle utkuyla atışmaktan daha zevkliymiş seyretmek boks lütfeeen

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

) yaşasın insignia... Ama şunuda belirtmeden edemicem İnsignia dediğin cosmo olur
      F30 Sport+

Yorum

Kötü niyet olabileceğini hiç bir zaman düşünmedim zaten ayrıca Çağrı kardeşim aklı başında ve olgun bir kişiliğe sahip genç bir kardeşimiz tabii hatalarıda olacak ama bizde büyükleri olarak yardımcı olmaya çalışacağız. Neyse fazla uzatmayalım bence Gökhan 0-100 de Utkuyu geçer ama Rollingde Gökhan kurşunsuz benzinin aşırı yanmasıyla oluşan o eşsiz dumanı ciğerlerinde hisseder.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          ) yaşasın insignia... Ama şunuda belirtmeden edemicem İnsignia dediğin cosmo olur
          Ne Gökhan'ım sıkıldınmı vw'den?

Yorum

Gökhan neyse sana birgün vcerecğim sportu o zaman göreceksin neyin ne olduğunu??????Bu arada artık bu konuda yorum yazmayacağım.Muhabbetteki gidişatdan memnun olmadığım için bundan sonra bu muhabbeti uzatmayacağım...saygılar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
              Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              Ne Gökhan'ım sıkıldınmı vw'den?
              aslaaa)

bu arada istanbul trafiğini biliyorsun bena kısa mesafe lazımdı ondan 1.4 rocco aldım uzun düzlüklerimiz olsa 2.0 tsı alırdım:=)
              F30 Sport+

Yorum

Sergen adlı bir arkadaşa çıktı araba,bana nasip değilmiş
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

güle güle kullansın
                  InsigniaTEAM

Yorum

Hayirlisi olsun...

Yorum

İşleniyor...
                    X