Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Güzel Kırmızı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En Güzel Kırmızı

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Nerden çıktı bu hocam.Araba ya karkterlidir yada karaktersiz derken zaten insignia karakterli onun ekstralara ihtiaycı yok ama rocco sonradan karakterli hale getirlimeye çalışılmış diyorum Kamil hocam. Umarım bu sefer anlaşılmışımdır...
    Yani yazıda arabaya karekter body kitle kazandırılmaz diyince aklıma ister istemez geldi utku bey. kelime sürşmesi oldu o zamn
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Nerden çıktı bu hocam.Araba ya karkterlidir yada karaktersiz derken zaten insignia karakterli onun ekstralara ihtiaycı yok ama rocco sonradan karakterli hale getirlimeye çalışılmış diyorum Kamil hocam. Umarım bu sefer anlaşılmışımdır...
      ohh ohh kendinle çelişmeyede başladın abi) hadi ben susuyorum bu kadar yeter sana)) enerjini topla yarın yine gel)
      F30 Sport+

Yorum

)) özetlemen süper olmuş)
        F30 Sport+

Yorum

Kamil hocam ben arabayı body kitsiz aldım .Yani araba o zaman da karakterli idi şimdi de. Yani ben insigniayı övüyorum ama yanlış anlaşılıyor. Ayrıca o cümleyi tekrar tekrar okduğumda hiçbir şekilde böyle bir anlam çıkmıyor. Yani bir araba ya karakterlidir ya da değil ....İnsigniaya body kit uygulamsından değil roccoya body kit uygulanması yapılmasından bahsediyorum. Bu dediğinizin nerden çıktığını hiç anlayamadım.

Yorum

Kamil hocam ben arabayı body kitsiz aldım .Yani araba o zaman da karakterli idi şimdi de. Yani ben insigniayı övüyorum ama yanlış anlaşılıyor. Ayrıca o cümleyi tekrar tekrar okduğumda hiçbir şekilde böyle bir anlam çıkmıyor. Yani bir araba ya karakterlidir ya da değil ....İnsigniaya body kit uygulamsından değil roccoya body kit uygulanması yapılmasından bahsediyorum. Bu dediğinizin nerden çıktığını hiç anlayamadım.
            benim body kitte sonradan takılma eşitiz yani Kamil abi belkide onu demek istedi
            F30 Sport+

Yorum

evet arabaya karakter body kitle olmaz yani benim body kit yaptırmam arabayı karakterli yapmaz. Aynı şeyi söylüyorum

Yorum

Ya Gökhan alakası yok ne alaka. Ben diyorum ki insignia zaten karaketrli o yüzden karakter kazandırmak için body kite ihtiyacı yok. Ayrıca araba zaten karakteri olduğu için body kitle karakter sağlanmaz. dediğimin sonuna kadar arakasındayım

Yorum

F30 Sport+

Yorum

Umarım Kamil hocam ne demk istediğim anlaşılmıştır. Benim tezim başından beri insignia karakterli olduğu için body kite ihtiyacı yok .Ha kendim yaptırdım o benim ayrıca istediğim şey .Ha siz yaptırmazsınız onun yerine jant taktırırsınız.O da sizin görüşünz. Ben orda rocconın adı karakter olan body kitiyle arabaya karakter katılmaz diyorum....

Yorum

• Ynt: En Güzel Kırmızı

Ayrıca Cağrıcım bu konunun gideceği bir yer olmadığı ve konunun ortasında opele laf söylendiği için ben de vw e sallıyorum....Ayrıca bu konu çekiliş sonrasına kadardurağan olan ve ilerleyebilecek bir konu değil. Ha biz Gokhanla sürekli böyle muhabbette atışıyoruz. Buna bazen Özkan kardeşim bazen Bülent abim katılıyor. Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Gökhan hem kardeşim hem hemşehrim. Daha önce benzeri muhabbetler Volkanımla Fatih hocam arasında da geçti ama sorun olmadı.Bu da umarım dikkate alınır ve öyle yorum yapılır. Burda eğlenemeyeceksek bu forumda olmamızın da manası yok diye düşünüyorum....Ben opel fanatiği olmasam bu forumda zaten olmam. Ha bu da sorun ise benim zaten işim gücüm çok bunun yanında elimden geldiğince hoş sohbet takılmaya çalışıyorum .Bunun haricinde de elimden geldiğince dostlarıma yardım etmeye çalışıyorum. Buna rağmen eğlenmeyeceksek siz takılın biz çeker gideriz...

Yorum

Bu arada Gökhanım sana da ayrıca teşekkür ederim. Geyik yapıp eğlendirdiğin için ayrıca seviyeni de koruduğun için....

Yorum

Arkadaşlar şakayı kaka yapmayın lütfen. Herkes arabasından memnunsa sıkıntı yok. Arabasına bileğine güvenen çıkar yarışır kendini tatmin eder biz 3. kişiler olarak bu tarz bir muhabbeti sadece izleriz. Çağrı kardeşim konuya müdahele etmek istemiş fakat Al birini vur Ötekine kısmı hoş olmamış. Bir abisi olarak bu durumda eleştirmemde sıkıntı yoktur herhalde. Neticede senden büyük insanlar sende karakter olarak olgun bir kardeşimizsin. Bu kulağına küpe yapmanı tavsiye ederim.

Yorum

Bu arada Gökhanım sana da ayrıca teşekkür ederim. Geyik yapıp eğlendirdiğin için ayrıca seviyeni de koruduğun için....
                            bende teşekkür ederim abi.. eğlenmek için geliyoruz zaten...
                            F30 Sport+

Yorum

ben sorun oldu demedimki, konu mundar oldu dedim tam birbirinizi bulmuşsunuz diyorum biriniz vw'den opele diğeriniz opelden vw'e geçtiğiniz için
                              seviyeyi ben bozduysam ben özür dilerim

Murat abi o lafın kötü bir manası olduğunu bilmiyordum, benzerlik içeren şeyler için kullanılır diye biliyorum ama madem yanlış anlaşılıyorsa silerim ve herkesten özür dilerim.
                              şurda kaç yıldır yüzyüze olduğumuz büyüklerime olmayacak laf söyleyecek değilim zaten samimiyetlerine güvendiğimden yazmıştım.

neyse kaldığınız yerden devam, ben okumaya devam ediyorum
                              InsigniaTEAM

Yorum

Çağrının da kötü bir niyeti yok Utku abininde, biz burda boş konuda zaman geçiriyoruz Benim acımdan sorun yok... Niyet belliyse kelimelere çok takılmamak lazım...
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X