Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Güzel Kırmızı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En Güzel Kırmızı

EEEEEE arkadaşlar ağzı ile düştü yine, yiyorsa yaptırsana bu ne olduğu belirsiz motora yazılımı ....Yaptır da bir gülelim motoru eline alınca ....Ayrıca parçalardan anlarsan sana da atayaım sport cosmo farkını da bilgin olsun koçum.....Yanlız çok güldüm senin dandik tsı motora yazılım muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Ne oldu yarışamayacağını anladın da yazılıma mı başvuracaksın....Hani esip gürlüyordun ne oldu Gökhanım muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Hanı burdan herkese kafa tutuyordun bentleyci seni muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Bu arada arabaya karakter body kitle kazandırılmaz araba ya karakterlidir ya da değil....Vw lerde de o karakter hiç yok be GÖkhanım muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

SESSSSSS GELMİYORRRRRRRRRRRR

Yorum

EEEEE Gökhanım da farkında akıllı bir arkadaşımız olarak, söylediği şeyin heyecanla hezeyanla söylenmiş ,pek bir bilimsel temeli olmayan şeyler olduğunun....Yoksa o da biliyor tsı a yazılım atanların makus talihlerini. O yüzden daha fazla üzerine gitmeyelim zaten bir hata yaptı o aracı alarak düşene bir de biz vurmayalım muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

TSI motor a yetkili servisi dahi ABT chip yapıyor adam malının arkasında durmasa bunu yapar mı? ayrıca her 3 roccodan 1 tanesi chiplidir açık konuşuyorum bende chip yok ama buna rağmen istersen 0 100 deneyelim hodri meydan buyur gel...
            F30 Sport+

Yorum

ben kaybedersem söz isnignia alıcam sen kaybedersende rocco alacaksın kabul mü?
              F30 Sport+

Yorum

Ya b unu kaç kere diyeceğim böyle bir yarış mantığı duydunuz mu???? Kardeşim sen kenara çek 100 e kadar basacağız ama sonra basıp beni geçmeyeceksin eğere geçersen küserim muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Ha bu arada o esip gürleyen Gökhanımdan eser yok ya....

Yorum

Ben hayatta rocco almam....Çünkü karakteri olmayan bir arabaya hayatta binmem..... muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Ben hayatta rocco almam....Çünkü karakteri olmayan bir arabaya hayatta binmem..... muhaha muhaha muhaha muhaha
                    Eyyyyyyy FOORuummm Ahaliisiii...

Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve yorum yapın.... Ben 0 100 de STOCk arabamla bir dünya oynanmış kurcalanmaış çakma cosmoya geçilirsem orijinal sport alıcam söz... ama Utku abim ben rocco almam diyerek aslında ben roccoyla yarışamam diyor...

Kim haklı kim haksız nediyorsunuz?
                    F30 Sport+

Yorum

utku bey sizin aracta body kit varmıydı acaba, ankara buluşmasında hatırladığım kadarıyla vardı diye hatırlıyorum, kusura bakmayın bilgim olmadığı için sordum.
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Ya GÖkhan sen nasıl bir adamsın anlayamadım...Yani sen rocconu 100 km hız için aldın sonrası yok senin aracın gel rollinge gel son sürate gel mesafeye tutturmuş 0 100 bu arada arabayı aldığında her koşulda hepinizi her koşulda alırım diyen Gökhan bir anda süt dökmüş kediye döndü.......Bunu bütüm İNSİGNİATEAM AİLESİ biliyor ki bu laflar bu sayfalarda edildi. EEEE ne oldu da bir anda değiştik Gökhanım .Korktun mu?????? Ben senin arabayı yollarda kaale bile almıyorum . Merak etme seni de Eskişehir turunda kaale almayacağım. Geldiğince göreceksin büyük sözü neymiş.....Ama tekrar uyarıyorum o gün o araçla gelme de bir kaç ay binebil karakter yoksunu sonradan karakter kazandırılmaya çalışılan ROCCOna muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Var....hayırdır Kamil hocam...?????

Yorum

Var....hayırdır Kamil hocam...?????
                            Bu arada arabaya karakter body kitle kazandırılmaz araba ya karakterlidir ya da değil....Vw lerde de o karakter hiç yok be GÖkhanım muhaha muhaha muhaha muhaha
                            Yazmış olduğun bu yazıda, bizim araçlarıda karektersiz yaptın gibi geldi de o yüzden sordum. emin olmadığım için
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                              utku bey sizin aracta body kit varmıydı acaba, ankara buluşmasında hatırladığım kadarıyla vardı diye hatırlıyorum, kusura bakmayın bilgim olmadığı için sordum.
                              )) bırak abi oda karakter kazandırsın arabasına ben ordan vurmak istemedim) çakma farlarına bi göz sadece)

ben istanbulda yaşıyorum ve burda mühim olan 0 100 zaten çoğu zaman 50 km hız bile yapamıyoruz onun için ihtiyaçlarım ölçüsünde bunu aldım
                              F30 Sport+

Yorum

Nerden çıktı bu hocam.Araba ya karkterlidir yada karaktersiz derken zaten insignia karakterli onun ekstralara ihtiaycı yok ama rocco sonradan karakterli hale getirlimeye çalışılmış diyorum Kamil hocam. Umarım bu sefer anlaşılmışımdır...

Yorum

İşleniyor...
                                X