Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Güzel Kırmızı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En Güzel Kırmızı

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
    Farkını cumartesi gördük tel fırçayla yıkamış sahibi ne kadar değer veriyormuş ki
    ona rağmen arabaya hiçbir şey olmamış onu düşün bide ayrıca vw ciler zengirdir biri gider biri gelir Onumuz düşüncez
    F30 Sport+

Yorum

Ya güzelliği olmayan ne olduğu belirsiz olan jetta mı rocco mu amarok mu anlaşılmayan bir hediye arac verilir mi????? Verene geri verirler alda başına çal diye.....O nedenle astra gibi vereni de alanı da mutlu edecek bir arabayı tercih etmişler.... muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

heheh) anca gülerim buna abi sen hiç rocco görmedin yolda galiba bak bu araba scirocco diye yazılıyor şirokko diye okunuyor karıştırma çakma hiçbir şeyi yok üstünde
        F30 Sport+

Yorum

En orijinal yeride jantları haha haha haha haha

Yorum

Ya Gökhan sana bir şey söyleyeyim ....Dün gece s3 ü olan bir arakadaş bir sport insignia kullanayım dedi...Kullandıktan sonra yorumları arabanın süper olduğu şeklinde idi. HAAAAAA hatırlatırım s3 seninkinin babası......... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Seninkini kaaale bile almıyorum....Sen esas yanıtları gelebilirsen yani yerse Eskişehir turunda alacaksın.....

Yorum

Gokhana gore arabasi Bugatti'den ustun :P

Yorum

Bu arada neresi çakma imiş benim kara şahinin......???* Üzerindeki her parça almanyadan getirlme orjinal insignia için yapılmış parçalar...Ayrıca ben arabamdan çok memnunum her hattıyla sciroccodan kat kat daha üstün muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Bu arada arabada karakter olmadığı için karakter body kit taktırmışlar muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Ya Gökhan sana bir şey söyleyeyim ....Dün gece s3 ü olan bir arakadaş bir sport insignia kullanayım dedi...Kullandıktan sonra yorumları arabanın süper olduğu şeklinde idi. HAAAAAA hatırlatırım s3 seninkinin babası......... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Seninkini kaaale bile almıyorum....Sen esas yanıtları gelebilirsen yani yerse Eskişehir turunda alacaksın.....
                    oda alsın o kadar çok beğendiyse
                    F30 Sport+

Yorum

Bu arada neresi çakma imiş benim kara şahinin......???* Üzerindeki her parça almanyadan getirlme orjinal insignia için yapılmış parçalar...Ayrıca ben arabamdan çok memnunum her hattıyla sciroccodan kat kat daha üstün muhaha muhaha muhaha muhaha
                      cosmo özentisi... Çakma cosmo ayrıca sizler markanıza ihanet ediyorsunuz araba demekki orijinal gücüyle tat vermedi her yerini kurcaladınız roccoya o kadar para döksem neler olur hayal dahi edemiyorum:I)
                      F30 Sport+

Yorum

Merak etme koçum o almasa da sen eskişehir dönüşü fellek fellek arayacaksın....Sahibinden temiz sport insignia diye... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Merak etme koçum o almasa da sen eskişehir dönüşü fellek fellek arayacaksın....Sahibinden temiz sport insignia diye... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                          çok ararsam satar alırım bi tane 2. eli nasılsa 40 civarı değil mi 0 bile alırım )
                          F30 Sport+

Yorum

Cosmo özentisi dediğin sadce farı ise sadece farla cosmo olunmuyor bunu unutma.....Başka hiçbir şeyi cosmoya benzemiyor ve benzemesini de istemiyorum.Ben sporttan çok ciddi zevk alıyorum.....Zaten esas sportun zevkine sen varacaksın egsoz dumanımı ve arka stoplarımı izlerken......Ne oldu bu konuda sesin kesildi.S3 falan deyince tsı gibi arızalı motora sahip bir arabaya sahip olunca konuyu çarpıtmaya başladın.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Al da araba gör koçum..... Yoksa amarokdan bozma bir sport araba özentisine binme muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Cosmo özentisi dediğin sadce farı ise sadece farla cosmo olunmuyor bunu unutma.....Başka hiçbir şeyi cosmoya benzemiyor ve benzemesini de istemiyorum.Ben sporttan çok ciddi zevk alıyorum.....Zaten esas sportun zevkine sen varacaksın egsoz dumanımı ve arka stoplarımı izlerken......Ne oldu bu konuda sesin kesildi.S3 falan deyince tsı gibi arızalı motora sahip bir arabaya sahip olunca konuyu çarpıtmaya başladın.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                                senin arabanın cosmodan tek farkı afl... sende şimdi onu yapıyorsun yani çakma araban oluyor ayrıca arabayı alırken 180 olduğunu bilmiyor muydun da kurcalıyorsun markana ihanet ediyorsun? sen bir sürü işlem yaptın ancak 220 lerdesin ben tek chip yaptırsam fena gider yaparım ona göre) ama sende haklısın abi bu GENÇ arabası:d
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X