Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni aracım 1.6 170 hp At
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View PostEnis abi hayırlı uğurlu olsun yeni aracın allah kaza bela vermesin.. bizim michelinler arabanın üzerinde mi gitii Ben N ye alıyorum el freni çekip p'ye alıp stop ediyorum , yukarıdada yazılmış doğru olan muhtemel budur.. tekrardan hayırlı olsun 1.6 T iyidir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostHayırlı olsun, ben de yaklaşık 6 aydır aynı araca sahibim (SIDI AT).
Manuel 1.4T'dan otomatik 1.6 SIDI'a geçip, bu kadar performans farkı olduğunu söylemeniz, benim daha önce forumda SIDI motorla ilgili olumlu görüşlerimi destekler nitelikte olmuş. Gerçekten de SIDI motorun özellikle alt devirlerdeki yüksek güç ve torku ve bunu uzun süre koruması aracın "basmadan hızlanmasını" sağlıyor. Bu da düşük yakıt tüketimi, düşük ses ve yüksek sürüş konforu anlamına geliyor. Onun dışında eski kasa ile yeni kasa arasında bence en büyük fark süspansiyonların sessizliği... Eski kasada çok fazla "lap lap" ses duyuyorsunuz, makyajlı kasada ise çok büyük kasisler hariç süspansiyon sesi diye bir şey yok.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eniskose View Post
Hakan kardeşim lastiklerle 10 bin yapamadan gittiler. Seninde hakkın ödenmez bana büyük kıyağın oldu. Allah hep iyilerle karşılaştırıyor heralde. Şimdi yeni arabamda bridgestone potenza yazlık. Kışlıkta michelin pilot alpin var. Kışlıklar çok büyük hediye oldu.
Yorum
-
Aracınız hayırlı olsun. Hemen hemen herşeyi beğenmişsiniz bu çok önemli keyif almanız açısından. Klimaya fazla takılmayın, sürekli derece ayarı yapacak değilsiniz ki. Aç kapa butonu daha aktif olur. Auto moda alıp dereceyide 24-25 lerde tutarsanız yazın bile yetebiliyor. Kışında zaten bir derece belirlersiniz sürekli auto da çalışır. Ki zamanla dokunmatiğede alışacaksınız ben alıştım gayet seri kullanabiliyorum ihtiyaç olduğunda. Hayırlı olsun tekrardan. 19inc lastikler için en iyi potenza diyorlar lastikçiler özellikle balans açısından. Kış sonrası alacağım lastik sanırım potenza olacak.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostAracınız hayırlı olsun. Hemen hemen herşeyi beğenmişsiniz bu çok önemli keyif almanız açısından. Klimaya fazla takılmayın, sürekli derece ayarı yapacak değilsiniz ki. Aç kapa butonu daha aktif olur. Auto moda alıp dereceyide 24-25 lerde tutarsanız yazın bile yetebiliyor. Kışında zaten bir derece belirlersiniz sürekli auto da çalışır. Ki zamanla dokunmatiğede alışacaksınız ben alıştım gayet seri kullanabiliyorum ihtiyaç olduğunda. Hayırlı olsun tekrardan. 19inc lastikler için en iyi potenza diyorlar lastikçiler özellikle balans açısından. Kış sonrası alacağım lastik sanırım potenza olacak.
Yorum
-
ben ses ve konfor açısından değilde, 19 da balans açısından opel odak cevizlibağda ki lastik ustası ve yine kendi lastikçim potenza balans konusunda bu araçlara en iyisi demişti. Tabi konfor ve sertlik olarak değerlendirmedi. Ki 19 luk için konfor ve yumuşaklığı daha önemli. potenzayı da eledim o halde.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View PostAracınız hayırlı olsun. Yakıt tüketimi ve ortalama hız verilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yorum
Yorum