Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni aracım 1.6 170 hp At

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View Post
      Enis abi hayırlı uğurlu olsun yeni aracın allah kaza bela vermesin.. bizim michelinler arabanın üzerinde mi gitii Ben N ye alıyorum el freni çekip p'ye alıp stop ediyorum , yukarıdada yazılmış doğru olan muhtemel budur.. tekrardan hayırlı olsun 1.6 T iyidir
      Hakan kardeşim lastiklerle 10 bin yapamadan gittiler. Seninde hakkın ödenmez bana büyük kıyağın oldu. Allah hep iyilerle karşılaştırıyor heralde. Şimdi yeni arabamda bridgestone potenza yazlık. Kışlıkta michelin pilot alpin var. Kışlıklar çok büyük hediye oldu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
        Hayırlı olsun, ben de yaklaşık 6 aydır aynı araca sahibim (SIDI AT).

Manuel 1.4T'dan otomatik 1.6 SIDI'a geçip, bu kadar performans farkı olduğunu söylemeniz, benim daha önce forumda SIDI motorla ilgili olumlu görüşlerimi destekler nitelikte olmuş. Gerçekten de SIDI motorun özellikle alt devirlerdeki yüksek güç ve torku ve bunu uzun süre koruması aracın "basmadan hızlanmasını" sağlıyor. Bu da düşük yakıt tüketimi, düşük ses ve yüksek sürüş konforu anlamına geliyor. Onun dışında eski kasa ile yeni kasa arasında bence en büyük fark süspansiyonların sessizliği... Eski kasada çok fazla "lap lap" ses duyuyorsunuz, makyajlı kasada ise çok büyük kasisler hariç süspansiyon sesi diye bir şey yok.
        Ufuk bey yeni yeni alışıyorum araca. Bazı arkadaşlarım pasat yada Süper B al diyorlardı ama aracı görünce bayıldılar. Öte yandan gerçekten 1.4 le 1.6 arasında bu kadar uçurum olacağını tahmin etmiyordum. Aracı sürmesi çok keyifli. Süspansiyonlar, sessizliği, fren mesafesi nebilim bayağı farklı bir araç. Yanlız şu dokunmatik klima hiç olmamış. Görüntü güzel ama kullanışına çok kolay alışacağa benzemiyorum. Birde 1.4 teki gözlük kabı alışkanlığı yüzünden gözlüğü tepemden aşağı salı verdim Bunlarda aracın tuzu biberi olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eniskose View Post

Hakan kardeşim lastiklerle 10 bin yapamadan gittiler. Seninde hakkın ödenmez bana büyük kıyağın oldu. Allah hep iyilerle karşılaştırıyor heralde. Şimdi yeni arabamda bridgestone potenza yazlık. Kışlıkta michelin pilot alpin var. Kışlıklar çok büyük hediye oldu.
          Bilmukabele Enis abim.. o lastikleri yabancıya daha pahalı bile satsaydım alışverişten seninle tanıştığım kdr memnun olmayacaktım.. işini gördüyse ne mutlu bana.. allah her zmn iyilerle karşılaştırsın abimi.. allah kaza bela vermesin tekrardan hayırlı olsun

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. Hemen hemen herşeyi beğenmişsiniz bu çok önemli keyif almanız açısından. Klimaya fazla takılmayın, sürekli derece ayarı yapacak değilsiniz ki. Aç kapa butonu daha aktif olur. Auto moda alıp dereceyide 24-25 lerde tutarsanız yazın bile yetebiliyor. Kışında zaten bir derece belirlersiniz sürekli auto da çalışır. Ki zamanla dokunmatiğede alışacaksınız ben alıştım gayet seri kullanabiliyorum ihtiyaç olduğunda. Hayırlı olsun tekrardan. 19inc lastikler için en iyi potenza diyorlar lastikçiler özellikle balans açısından. Kış sonrası alacağım lastik sanırım potenza olacak.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
              insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
              honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                Aracınız hayırlı olsun. Hemen hemen herşeyi beğenmişsiniz bu çok önemli keyif almanız açısından. Klimaya fazla takılmayın, sürekli derece ayarı yapacak değilsiniz ki. Aç kapa butonu daha aktif olur. Auto moda alıp dereceyide 24-25 lerde tutarsanız yazın bile yetebiliyor. Kışında zaten bir derece belirlersiniz sürekli auto da çalışır. Ki zamanla dokunmatiğede alışacaksınız ben alıştım gayet seri kullanabiliyorum ihtiyaç olduğunda. Hayırlı olsun tekrardan. 19inc lastikler için en iyi potenza diyorlar lastikçiler özellikle balans açısından. Kış sonrası alacağım lastik sanırım potenza olacak.
                18 inç lastiklerim potenzaydı 19 janta geçince csc6 aldım. Sessizlik olarak konfor olarak daha iyi yol tutuş daha iyi ama michelin pilot sport a da bakmanızı öneririm. Ben ikisi arasında kalıp conti aldım . 10 bin km yol yaptım bunlarda sarmaya başladı ama geçen büyük bir kazayı atlattı orası ayrı. Potenza sert ve yol sesi yapıyor . Şahsen önermiyorum.

Yorum

Benim 18" lastikler de Potenza, aşırı sert ve sesli. Araştırdığımda internette pek çok şikayet olduğunu gördüm. 19" farklıysa bilemiyorum ama Potenza benim gözümde uzak durulası bir lastik.

Yorum

ben ses ve konfor açısından değilde, 19 da balans açısından opel odak cevizlibağda ki lastik ustası ve yine kendi lastikçim potenza balans konusunda bu araçlara en iyisi demişti. Tabi konfor ve sertlik olarak değerlendirmedi. Ki 19 luk için konfor ve yumuşaklığı daha önemli. potenzayı da eledim o halde.
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Yorum

Tekrar herkese teşekkürler

Yorum

Sizede hayırlı olsun enis bey iyi günlerde kazasız belasız keyifle kullanırsınız inşallah
                          2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife View Post
                            Sizede hayırlı olsun enis bey iyi günlerde kazasız belasız keyifle kullanırsınız inşallah
                            teşekkürler

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. Yakıt tüketimi ve ortalama hız verilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
                              Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
                                Aracınız hayırlı olsun. Yakıt tüketimi ve ortalama hız verilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
                                İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracı Kayseri den İstanbul'a getirdim. Yalnız trafik yoğunluklarına girerek geldiğim bir uzun yol oldu. Kimi zaman dur kalk yaptım kimi zaman 160- 170 bastım. 800 km yol yaptım ortalama hızım 85 yakıt tüketimim 7 litre idi. Şehir içi henüz 1 hafta oldu ölçmedim. Zaten ev iş yakın olunca pek de dolaşamadım.

Yorum

İşleniyor...
                                X