Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eriyen far düğmesi hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• eriyen far düğmesi hakkında

aliexpressten 15 dolara cruise far düğmesi buldum.görüntüde bizdeki parça ile birebir aynı gözüküyor.onu alıp çerçevesini söküp bizimkine taksak nasıl olur acaba.uyarmı ölçüleri
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

denene bilir gözüküyor ama net olması açısında birtane cruize bulup ölçmek lazım çok ufak tefek farkta olabilir yada birebir aynıdır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Olur inşallah. Yapış yapış duruyor.
      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Servise yolum düşerse sorayim.olursa güzel olur belkide saha dayanıklı plastikten yapılmıştır çerçevesi belli mi olir

Yorum

olur olur aynı parçaları kullanıyorlar, fonksiyonları aynıysa (sis vs) ebat da aynıdır
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Far dugmesini sokup eriyen kısmı temizledim aynı çapa sahip bir oyuncak arabanın tekerini lastigini sokup far düğmesine taktim.tek sıkıntı gösterge ışığını düğmesine iki adet yay vardı tekrar monte ederken onları becerip takamadim yukarı itince orda kalıyor geriye yay olmadığı için dönmüyor başka bir problem yok.arabanin her yerini soke soke kırdım yakında perte çıkar ihihi

Yorum

Tamamda o tuş takımı neden eridi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilker-82 View Post
                Tamamda o tuş takımı neden eridi?
                Konumundan dolayı güneş ışığı direk fara vuruyor anladığım kadarıyla aldığında erimişti zaten

Yorum

İşleniyor...
                X