Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.5 T GS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.5 T GS

Bayiden 1.6 dizel yeni kasa grand sport test etme şansı buldum beraberinde genelde satılan motor seçeneği dizel 1.6 olduğundan pek bilgi bulamadım 1.5 T benzin için kullanan bilen var mı bu motor nasıl 1.6 t 170 veya 180 hp benzinli ile kıyasladıpımızda aynı zevki performans veriyor mu yakıt tüketimi nasıl 1.5 T son kasa mondeo kullanmıştım bir hafta araç hem gitmiyor hemde yakmıyor bildiğin içiyordu
    ​​​​​

Mondeo konusunda sizinle katılıyorum...İnsignia 1.5 pek yok gibi...Test aracıda yok diye biliyorum..

Yorum

Çok da ekonomik olmayacaktır bu sınıftaki benzinli bir araç. Tahminim otomatiği şehir içi 100 km'de 11 litreden aşağı harcamaz.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Test aracı evet yoktu dizel olan araç vardı ekonomiden ziyade beni meraklandıran aracın performansı mondeo 1.5 ile doğrusu sadece bağırıyordu insignia benim için ilk önceliği performansı

Yorum

1.6 T 180 gibisi daha gelmez.. opele anlam veremiyorum astrada 1.6 T 200 hp li otomatik araç çıkardılar.. teknik verileri olağan üstü.. ne diye bu motordan insigniaya yapmazlar aklım almıyor..

Yorum

Performans bende olmazsa olmaz

Yorum

İşleniyor...
            X