Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6t cosmo ile aranıza katılmak üzereyim. Yorum lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6t cosmo ile aranıza katılmak üzereyim. Yorum lütfen

Merhabalar. Uzum süren izleme ve takipten sonra linkteki araçla neticeye ulaşarak aranıza katılmak üzereyim.

Eğer ekspertiz sorunsuz çıkarsa pazartesi günü aracı alacağım. Yorum yapar mısınız lütfen.

Güzel araba hayırlısı olsun
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

pahali da degil ucuz da ilk sahibinden ve yetkili servis bakimli olmasi da gayet guzel. simdiden hayirli olsun
      OPC Line Sport

Yorum

Teşekkürler.

Yorum

Aracın km si iyi. Sıfır ayarında.
          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

araç güzel görünüyor hayırlı olsun inşallah. ama açıklamada fabrikasyon tv ler yazılmış. opelde fabrikasyon tv navix mi ???
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Belli ki sahibi arabaya iyi bakmış , fabrikasyon arka tv esnaf yalanı , tampondaki ledler Çin işi, bir
              şekilde arızalanırsa yenisini bulmak mucize olur herhalde, ledli sinyallerde öyle olmuştu

75-77 bin aralığında alınır diye düşünüyorum, hayırlı olsun.

Yorum

Güzel araba Allah kaza bela vermesin.Ancak arka koltuklardaki tv olayına ben güvenlik sebebiyle karşıyım ani fren ve kaza esnasında sıkıntı yaratabilir.Birde özelliklerde Ecomod yazılmış bu özelliğin olmaması lazım.

Yorum

Mesaj gönderirken sistem hata verdi, sonraki denemelerim onun için, fakat gördüm ki
                  hepsi birkaç dakika arayla yayına alınmış, değerli moderatörümüz mükerrer olanları silerse
                  mesaj kirliliği önlenmiş olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                    Belli ki sahibi arabaya iyi bakmış , fabrikasyon arka tv esnaf yalanı , tampondaki ledler Çin işi, bir
                    şekilde arızalanırsa yenisini bulmak mucize olur herhalde, ledli sinyallerde öyle olmuştu

75-77 bin aralığında alınır diye düşünüyorum, hayırlı olsun.
                    Yorum için teşekkürler. Opel servisinde led uygulaması yapılıyor mu. İleride bir sorun olursa diye soruyorum. Bir de stil paket ve koltuk ısıtmalı olanını hiç 80 altında bulamadım. Belirttiğiniz rakama aynı kilometrede boş cosmo satıldı geçen hafta ben pazarlık ederken.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilker-82 View Post
                      Güzel araba Allah kaza bela vermesin.Ancak arka koltuklardaki tv olayına ben güvenlik sebebiyle karşıyım ani fren ve kaza esnasında sıkıntı yaratabilir.Birde özelliklerde Ecomod yazılmış bu özelliğin olmaması lazım.
                      Evet ecomod yok. Start stop ile anahtarsız giriş karıştırılıyor genelde. Sanırım ondan yazıldı. Fakat aldığımız yer tanıdık. Kötü bir niyetleri asla olmaz. Ben de aracı tanıyarak gittiğim için beklenti içinde değildim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                        Mesaj gönderirken sistem hata verdi, sonraki denemelerim onun için, fakat gördüm ki
                        hepsi birkaç dakika arayla yayına alınmış, değerli moderatörümüz mükerrer olanları silerse
                        mesaj kirliliği önlenmiş olur.
                        Mükerrer olan kayıtlar silinmiştir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Güzel araç hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İlk sahibi yetkili servis bakımlı olması artı araç temiz görünüyor fiyattada anlaştıysanız hayırlı olsun.. lakin 77-78 gibi bi rakam vermeniz lazım ki aracı pahalıya almamış olasınız derim.. model yılı itibariyle 5 yaşına girecek düşünmek lazım..kaldıki 1.6 dizel cosmolarda hatırladığım kadarıyla 90 bin bandındaydı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View Post
                              İlk sahibi yetkili servis bakımlı olması artı araç temiz görünüyor fiyattada anlaştıysanız hayırlı olsun.. lakin 77-78 gibi bi rakam vermeniz lazım ki aracı pahalıya almamış olasınız derim.. model yılı itibariyle 5 yaşına girecek düşünmek lazım..kaldıki 1.6 dizel cosmolarda hatırladığım kadarıyla 90 bin bandındaydı
                              Hakan Kardeşim, temelde haklısınız. Ancak, araç gerçekten mazisi belli ve temiz ise birkaç bin tl
                              fazla (!) ödemiş olmak çok da önemli değil. Km bakılırsa lastikler ömrünü tamamlamıştır, fren diskleri
                              daha önce değiştirilmemişse yakında değişmesi gerekebilir, 60 bin km bakım yaklaşmış triger değişimi
                              ister. Arkadaşımız bunları da göze almış olmalı ki bir bildiği vardır diyelim

Yorum

İşleniyor...
                              X