Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6 170bg sıdı mi yoksa 1.6 136bg dizel mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.6 170bg sıdı mi yoksa 1.6 136bg dizel mi

Merhaba arkadaşlar,yakın zamanda opel insignia cosmo alıcam fakat karasızım.1.6 170bg SIDI motormu yoksa 1.6 136bg dizel motormu karar veremedim.Yılda ortalama 15 bin ila 20 bin arası yol yapıyorum ve bunun ortalama 5-6 bini uzun yol,gerisi sakin kullanım şehir içi. Açıkçası gönlümden geçen 1.6 170bg SIDI motor olanı.Performansı cezbedici .Tabii malum benzin fiyatlarının maşallahı var (Birde bu yetmezmiş gibi MTV %40 zamlandı ),bu sebepten dolayı LPG oldukça cazip geliyor(mecburen). Yani uzun lafın kısası benzinli 1.6 170bg alıp LPG taktırıp hem performansın hemde ekonominin tadını çıkarmayı düşünüyorumoleyy. Umarım düşündüklerimi ifade edebilmişimdir. Ciddi anlamda yardımlarınızı ve tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Kusura bakmayın arkadaşlar,birşey daha soracaktım unutmuşum.Benzinli opel insignia 1.6t 170bg SIDI motorda Triger kayışmı,zincirmi? Şimdiden cevaplara teşekkürler.

Yorum

1.6 dizel 136 hp mantıklı benzinli insignia üzer al dizel keyfine bak benzinli insignia alıp lpg karşıyım
      [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

fiyat farkı çok mu bilmiyorum ama 1.6 cdtı insigna kullanıyorum. Keyif bence

Yorum

Dizel tabi ki

Yorum

dizel lpgye gore sorunsuz olmasiyla cazip tabiki ancak arada ki 10 15 bin tl fiyat farkini da gozardi etmemek lazim. 5000 liraya sivi sistem lpg montaji yapilabiliyo. her durumda yillik 20 bin km icin benzinde binmek disindaki iki secenekte gayet mantikli burdaki karar tamamen butceye gore sekillenecektir, butcede problem yoksa dizel, daha makul bi secenek isteniyorsa 10 15 bin altina mal edilebilecek lpgli SIDI motor. ikisinin tl olarak tuketimi birbirine yaklasik olacaktir zaten.
            OPC Line Sport

Yorum

birde trigerin zincir olmasi lazim ancak ilk bakim icin istenen 800 900 liradan sonra en az 100 bin gidecek trigeri dert etme hocam
              OPC Line Sport

Yorum

Abicim dizel artı yazılım.. dizelin performansı olsun benzinli performansı.. yakıtıda yüzünü güldürür..kesinlikle dizel..

Yorum

İki aracada sahibiz. Dizel torkuyla yüz güldürür benzinli devirlenşnce .dizel ort 35 kuruş yakar benzinli 50 kuruş. Sakin kullanmak istenince benzinli sessiz akar gider. Arada 15-20 bin. Tl gibi fiyat farkı var. Aynı yolu ben de yapıyorum. Benzinliyi satıp dizel alayım dedim sonra o kilometre için değmez diye düşündüm. Siz ilk defa alıcaksanız dizelden yana oyumu kullanıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BlackMehmet View Post
                    İki aracada sahibiz. Dizel torkuyla yüz güldürür benzinli devirlenşnce .dizel ort 35 kuruş yakar benzinli 50 kuruş. Sakin kullanmak istenince benzinli sessiz akar gider. Arada 15-20 bin. Tl gibi fiyat farkı var. Aynı yolu ben de yapıyorum. Benzinliyi satıp dizel alayım dedim sonra o kilometre için değmez diye düşündüm. Siz ilk defa alıcaksanız dizelden yana oyumu kullanıyorum.
                    Bende aranıza yeni katılanlardanım, belirttiğiniz bilgileri okuyunca ilk kez bir insignia kullanıcısı olarak dizel alarak iyi bir karar verdiğimi düşünmekteyim. Bilgiler için teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BlackMehmet View Post
                      Bende aranıza yeni katılanlardanım, belirttiğiniz bilgileri okuyunca ilk kez bir insignia kullanıcısı olarak dizel alarak iyi bir karar verdiğimi düşünmekteyim. Bilgiler için teşekkürler.

Yorum

Bende dizel düşündüm fakat hem dizel sesi olsun hem aradaki 15-20 binlik fiyat farkı olsun düşündürüyor. Birde lpg düşünmenin sebebi,dünyaca kabul görmüş hatta lpg sisteminin babası sayılan Prince lpg kitinden taktırmayı düşündüm. İşin aslı çok araştırdım ve bu araca zarar vermeyen tek lpg kiti Prince olarak çıktı karşıma. Dizel ve benzinli arasındaki fark 15-20 binlerde seyredince insan benzinli alıp 6000tl verip lpg kiti taktırmayı düşünüyor. Bütçe meselesi sonuçta. Lpg ile kullanan arkadaşlarda varsa fikirlerini almak isterim.

Yorum

Bende dizel düşündüm fakat hem dizel sesi olsun hem aradaki 15-20 binlik fiyat farkı olsun düşündürüyor. Birde lpg düşünmenin sebebi,dünyaca kabul görmüş hatta lpg sisteminin babası sayılan Prince lpg kitinden taktırmayı düşündüm. İşin aslı çok araştırdım ve bu araca zarar vermeyen tek lpg kiti Prince olarak çıktı karşıma. Dizel ve benzinli arasındaki fark 15-20 binlerde seyredince insan benzinli alıp 6000tl verip lpg kiti taktırmayı düşünüyor. Bütçe meselesi sonuçta. Lpg ile kullanan arkadaşlarda varsa fikirlerini almak isterim.

Yorum

Yorum

montajı doğru yapılmayan her marka lpg araca ciddi zararlar verir. Lpg düşünenler forumdaki değerli arkadaşların çalışmalarından oluşan forum konularını incelemeliler ve afr ayarını düzgün şekilde yaptırmalılar. bütçenize uygun temiz her insignia f/p açısından tercih edilir bu zamanda.
                              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                              X