Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Bir Özellik Farkettim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Bir Özellik Farkettim

Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi donanımlı araölarımız da kolay çıkış fonksiyonu adıyla sürücülerin rahat çıkması için sürücü koltuğunun otomatik geriye gitmesi ve binerken geri gelmesi fonksiyonu bulunmakta. Bugün bu özellik ile ilgili yeni bir şey keşfettim. Daha önce söyleyen varsa şimdiden kusura bakmayın.

Arkadaşlar kolay çıkış özelliği kapalı iken araçtan inerken kolay inmek için kendiniz koltuğu ayar düğmesinden geriye aldınız ve indiniz diyelim daha sonra da kitlediniz gittiniz. Geri dönüp kilidi açıp kapıyı açtığınızda sanki kolay çıkış fonksiyonu açıkmışcasına koltuk siz manuel ayarladığınız halde eski konumuna geri dönüyor. Daha önce farkeden var mı bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti. Sürücüyü tekrar ayarlama derdinden kurtarıyor. Yani kolay çıkış özelliğini sürekli kullanmayan, kapalı tutan arkadaşlar için bir nevi yarım fonksiyon olarak kullanma opsiyonu oluyor.

Bilgi vermek istedim. Herkese iyi akşamlar dilerim.
    Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

İlginçmiş. Ben o fonksiyonu hiç kullanmıyorum, yıkamacı v.s. koltuk ayarını değiştirse de koltuk geri gelmiyor. Belki de koltuğun geri gelmesinin ayarı başka yerdedir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
      İlginçmiş. Ben o fonksiyonu hiç kullanmıyorum, yıkamacı v.s. koltuk ayarını değiştirse de koltuk geri gelmiyor. Belki de koltuğun geri gelmesinin ayarı başka yerdedir.
      Hocam başka ayar yok bayaa kurcaladım. Çalışması için aracın kitlenip sonra tekrar kilidinin açılıp kapının açılması lazım o zaman dönüyor.

Yorum

Araç üretim yılına göre bazı özelliklerde hafif değişiklikler olabiliyor sonuçta yazılımda bir parametre bu aslında araçlarda çok özellik var ama kapalı tutuyorlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
          Araç üretim yılına göre bazı özelliklerde hafif değişiklikler olabiliyor sonuçta yazılımda bir parametre bu aslında araçlarda çok özellik var ama kapalı tutuyorlar
          Hocam kesinlikle haklısınız. Anlamadığım bir şey de en dolu donanım diye sattıkları araçlarda bile bazı özelliklerin kapalı olması. Herşeyi geçtim arabalarımız da olmasını istediğim tek özellik navigasyonlu araçlarda hayalet ekranda gösterdiği gibi Android Auto veya Apple Car Play'den de harita açıldığında hayalet ekranda göstermesi ama olmuyor maalesef.

Yorum

Bu özellik menüde var, hafızadan çağırma gibi birşey yazıyordu. Araba olmadığı için menü adı tam aklımda değil. Bunu kapatırsanız koltuklar ve ayna hafızadaki ayarına geri gelmez
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
              Bu özellik menüde var, hafızadan çağırma gibi birşey yazıyordu. Araba olmadığı için menü adı tam aklımda değil. Bunu kapatırsanız koltuklar ve ayna hafızadaki ayarına geri gelmez
              Çağrı Bey haklı. Kullanım kılavuzu sayfa 128'de yazıyormuş. Konfor ve kolaylık menüsü altında Oto bellek çağırma fonksiyonu.

Yorum

İşleniyor...
              X