Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Alacağım. Fikir Alış Verişi !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

jantlar değil afl farlar.

Yorum

Mercekli far ile değişim yapılabileceğini düşünüyorum. Eğer olursa bu şekilde bir işlem yapacağım.
      2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
      Flexride
      Parkgo
      Adaptive Cruze Control

Yorum

Bu araç sport, jantlardan, flexride ve recaro koltuk olması sebebiyle kesin. Muhtemelen 2009 model, 2009 sonrasında gelmedi diye biliyorum sportlar. Güle güle kullanın.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Araci kaça aldınız acaba ?
          İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
          2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

basoglanh aracı kaça aldınız acaba
            İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
            2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Aracı 55 e aldım.
              Flexride
              Parkgo
              Adaptive Cruze Control

Yorum

Pardon 56 ya aldım yanlış yazmışım.
                Flexride
                Parkgo
                Adaptive Cruze Control

Yorum

Sayin forum üyeleri öncelikle herkese merhabalar. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Forumda daha yeni olduğum için sorumu yanlış başlık altında sorduysam affedin. Şuan da 2015 model mokka kullanicisiyim ve insallah kisa bir sure icerisinde insignia alacagim. Opel beyaz da 2016 model hatasız 11500 km de elite paket araç için tavsiyeleriniz nelerdir. Sanirim elite paket cosmo paket ile aynı özellikte. Tam bilemediğim icin degerli fikirlerinize ihtiyac duydum. Simdiden teşekkürler.

Yorum

2.8 insignia almayı düşünüyorum kullanan varsa yorumları alabilirmiyim

Yorum

Arkadaşlar Merhaba,

kurban bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Tam Kia sportage 2016 gt prestij alıp LPG taktırmaya karar vermişken, birden ışıklarda insignia gördüm ve bu aracı ne kadar çok beğendiğimi hatırladım.

iki aracın çok alakasız olduğunu biliyorum, bu sebeple nasıl bir kıyaslama diye sormayın lütfen. Güncel aracım 2015 Renault Kadjar 1.5 dci edc icon + tüm ekstra paketler.

bir önceki kasa Insignia tavsiye eder misiniz ? Malum yeni kasa çıktığı için değer kaybı yaşanmaya devam eder mi yoksa zaten yeteri kadar kayıp oldu mu ?

cosmo yada sport + tüm opsiyon paketlerine sahip, mümkünse 2016 yoksa 2015 az km li bir aracın satın alınması için doğru rakam nedir acaba ? (1.6 cdti at)

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                      X