Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Insignia İlanlari Hak??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Insignia İlanlari Hak??

Merhaba ,

Malum sitede inceleme yaparken yeni araçla ilgili oldukca fazla ilana rastladim.Nerdeyse sifir km yakin bir cok yeni insignia ilani var. Bana biraz fazla geldi acikcasi.

Bunun nedenini anlayamadim? Sizce memnuniyetimi düşük yoksa farkli bir durum var ?

Görüşlerinizi merak ediyorum.

2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Kasıt 2017 model gs ise: benim gördüğüm Galeriler satıyor genelde.
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

bütün arabalar için olabilecek bir durum, hayal kırıklığı ya da memnuniyetsizlikle ilgili olduğunu sanmıyorum
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Aynen genelde 2017 satilik dikkatimi ceken bu oldu.
        2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

İnsanların bir çoğu yeni insignia 'ya alışamadı daha. Opel Türkiye 'nin reklam eksiği çok fazla... Yeni model çıktığında herkes sağa sola araba gönderir geri dönüş adına rapor alsınlar diye bizimkilerde benim gördüğüm kadarı ile tık yok
          Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

İnsignia eskiden fiyat performans oranında öncü olan bir markaydı. Acaba bu fiyat politikasıyla bunu kaybedebilir mi diye düşünüyorum ?
            2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Abu View Post
              İnsignia eskiden fiyat performans oranında öncü olan bir markaydı. Acaba bu fiyat politikasıyla bunu kaybedebilir mi diye düşünüyorum ?
              Şahsen pek kaybedeceğini düşünmüyorum fiyatlar ne kadar yüksek olsada. Sonuç olarak diğer markalardan daha ucuz yine. Ama reklam reklam reklam buna inanırım ben.
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ertugrulh View Post

Şahsen pek kaybedeceğini düşünmüyorum fiyatlar ne kadar yüksek olsada. Sonuç olarak diğer markalardan daha ucuz yine. Ama reklam reklam reklam buna inanırım ben.
                Katılıyorum reklam politikalarında sorun var malesef.
                2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

İşleniyor...
                X