Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dakka bir gol bir...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Özel serviste orjinal far ve tampon için fiyat aldım...Tamponun kesin değişmesi gerekiyormuş..Tamirat mümkün değil dediler...
    1800 tl orjinal tampon...
    1650 tl orjinal far...
    Boyasız çamurluk düzeltme 250 tl...

Yorum

bence servisi tercih et herhangi bi sorun olursa elektronik kısımda dışarıda yaptırmanız sorun olabilir garantisi varsa aracın ilerde sıkınti olabilir
      1.6 SIDI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
        bence servisi tercih et herhangi bi sorun olursa elektronik kısımda dışarıda yaptırmanız sorun olabilir garantisi varsa aracın ilerde sıkınti olabilir
        İşin o kısmınıda düşünmüyor değilim....

Yorum

Far tamam da tampon için o fiyat çok fazla, sisler, pancur, sis nikelajları, hepsi sağlam, bady sökülür takılır.
          Size boş tampon lazım, bende var, eğer satmadıysa Kadir Kardeş'de de vardı. Alırsınız, dört yüz beş yüz TL'ye
          yetkili serviste temiz pak boyatırsınız, ne o öyle 1.650 TL

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post

İşin o kısmını da düşünmüyor değilim....
            Hiç düşünmeyin, yetkili servis her zaman iyidir, parça fiyatı her yerde aynı, tek fark işçilik
            biraz daha pahalıdır, ama sonuçta referanstır. Nerede yaptırdın, dışarıda, bu insanda hiç
            olmasa 'istifam' yaratır, itici olur diye düşünüyorum Kardeşim

Yorum

geçmiş olsun, vura araç kiralıkmış, umrunda değildir sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Hiç düşünmeyin, yetkili servis her zaman iyidir, parça fiyatı her yerde aynı, tek fark işçilik
                biraz daha pahalıdır, ama sonuçta referanstır. Nerede yaptırdın, dışarıda, bu insanda hiç
                olmasa 'istifam' yaratır, itici olur diye düşünüyorum Kardeşim
                Ağbi servis ile görüştüm...Far ve tampon için 4200 dediler...Benim görüştüğüm eleman benim velim en azından işçilik ücreti cüzzi olur...Ayrıca iyi niyetiniz içinde çok teşekkür ederim....

Yorum

Aracın far ve tampon orjinalleri ile değiştirildi..Sağ çamurluk boyasız göçük düzeltme ile düzeltildi...

Şimdilik her hangi bir problem yok...Bu süreçte iyi dilek ve temennilerinden dolayı tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...Kazasız belasız günler.....

Yorum

tekrar geçmiş olsun güle güle kazasız günlerde devam insignia aşkına
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Geçmiş olsun. Güzel olmuş. En büyük kazanız bu olsun inşallah.
                      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                        tekrar geçmiş olsun güle güle kazasız günlerde devam insignia aşkına
                        Ağız tadıyla hep beraber

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Post
                          Geçmiş olsun. Güzel olmuş. En büyük kazanız bu olsun inşallah.
                          Amin angleangleangle

Yorum

İşleniyor...
                          X