Çok geçmiş olsun. Cana gelmemiş neyse ki.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dakka bir gol bir...
Collapse
X
-
Gecmis olsun cok fazla birseyiniz yok rot ayari kacmistir virdugunuzda benim fikrim servise girerse 8-10 bin tl hasar kaydi cikartirlar saglam
bir kaportaciya tamponun tamirini ve camurlugun onarimini yaptirmaniz farida cikma bulabilirsinizBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
geçmiş olsun Allah hepimizi korusun, üzüldüm gerçekten umarım daha fazla hasar çıkmaz. aynı bölgeden eski aracımda bir kaza geçirdim. görünürde sadece rot bozuk gibiydi, ama zamanla amortisör direğinin yamulduğunu da tespit etmiş olduk. kadir arkadaşımızın dediği gibi kaportacı da tamponu, farıda çıkmacıdan temin edin derim. gerisi servisin işi olsun benim tavsiyem. büyük geçmiş olsun tekrardan.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Son düzenleme: mozarto; 18.08.2017, 12:37.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View PostYahu nasıl oluyor anlamıyorum, siz şeridi neredeyse tamamlamış çıkmışsınız, adam kör olsa yine
görürdü, o abla nasıl görmemiş
Geçmiş olsun, tampon, far değişir, çamurlukta bir şey yok, düzelir, boyanır, üzülmeyin
Yorum
Yorum