Pazartesi akşamı Çorlu ya gidiyordum.Şehir Merkezi girişindeki viraja biraz sert girip aracın direksiyon hakimiyetini kaybettim.Araç kaydı .Toplarmaya çalıştım ama bariyerlere vurmaktan kurtulamadım.Allahtan başka kimseye vurmadım.Araçta benden başka kimse yoktu.Kemerim takılı olmasaydı sonuçları çok kötü olabilirdi.Allah korudu diyebilirim.Allah hiçkimseye bunları yaşatmasın.Kazayı gece yaptığım için o şokla çekemedim.Gündüz çektim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2012 Yılının İlk Sürprizi
Collapse
X
-
Ynt: 2012 Yılının İlk Sürprizi
Gecmis olsun! Dikkat dikkat kanınız kaynıyor gencler anlıyorum ama dikkat. Allah beterinde saklasın.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Geçmiş olsun.Hız güzel şey insan bir anlık yaparken farkında olmuyor ama bazen sonuçları üzücü olabiliyor.Çoğu zaman bende aşırı hız veya atraksiyon sonrası tatminden ziyade pişmanlık olur ama işte o anda onu düşünemiyoruz.Allah beterinden korusun.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Askerliğimi kazasız belasız bitirdiğimden adaklık kurban kesmiştik.Demekki o mana olmuş bize.Allah kimseye bunu yaşatmasın.Sizlerden tek isteğim emniyet kemerlerini lütfen takın.Gördüğünüz gibi bu tip durumlarda sizi hayatta tutabiliyor.[CENTER][CENTER]
Yorum
Yorum