Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu nasıl bir piyasadır?
Collapse
X
-
30 bg lik fark şaman abi.. sıfır lar uçup gidince ikinci elde haliyle arttı.. serbest piyasa herkes kafasına göre bi rakam yazıyor.. Satılırsa ne ala satilmassa zaman içerisinde eder değerine iniyor..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View PostSanırım ilk araç 130 hp,ikinci olan siyah araç 160 hp olduğu için fiyatlar farklı.Son düzenleme: Şaman TÜRKSOY; 10.08.2017, 10:34.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post30 bg lik fark şaman abi.. sıfır lar uçup gidince ikinci elde haliyle arttı.. serbest piyasa herkes kafasına göre bi rakam yazıyor.. Satılırsa ne ala satilmassa zaman içerisinde eder değerine iniyor..
İkinci araba 160 hp cosmo, flex-ride, dvd 800 , açılır tavan var, üstelik 4x4 , ama 68.500.- tl isteniyor, şaşkınlığım bunadır.
O arabanın ederi su içinde 85-90 bin tl den aşağı değil. Zaten onu ben alacağım galiba, Ali Bey Kardeşimin rekorunu
tazelemek içinihihi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View Posthttps://www.sahibinden.com/ilan/vasi...69424176/detay
Ya bunlara ne demeli ? Alanın aklına tüküreyim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View Posthttps://www.sahibinden.com/ilan/vasi...69424176/detay
Ya bunlara ne demeli ? Alanın aklına tüküreyim.Sola Sinyal Devamlı Açık!
Yorum
-
Ali Kardeş, sizin arabanız yok, şu dediğim arabayı neden almıyorsunuz?
Bence tam bir fırsat aracı, Konya'da tam emsali bir araba vardı, üstelik
4x4 değildi, 109.000 km yol yapmış, 95.000 tl satıldı. Bende bir dört çeker
var, o araba sırf satmak gayesi ile olsa bile alınır, iyi paraya da satılır. Benim
uğraşacak zamanım yok, olsa hiç beklemem, pazarlık bile etmemihihi
Yorum
-
Şaman bey siyah renk araç hakikaten dolu bir araç.. Fiyatı da uygun.. Ammaaa 3 parça değişen 1 parça boyalı aracı ülkemizde satmak birazcık mesele Ayrıca araç galeriden olunca insan bir kere daha düşünüyor. Ki bu sebeple de bu araç satılamıyor bu fiyata.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf23 View PostŞaman bey siyah renk araç hakikaten dolu bir araç.. Fiyatı da uygun.. Ammaaa 3 parça değişen 1 parça boyalı aracı ülkemizde satmak birazcık mesele
Değişen olayı hakkındaki düşüncenize kısmen katılıyorum, değişimin nerede ve kimler tarafından
yapılmış olduğu önemli, yetkili serviste, orijinal parça kullanılarak yapılmış bir değişimin üstünde
durmam. Boya takıntım ise hiç yoktur, ülkede, özellikle de İstanbul,Ankara, İzmir, Antalya vb illerde
boyasız araba mı varmış, varsın boyalı olsun, yeter ki işinin ehli olanlar tarafından yapılmış olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Fiyat uygun değil, bedava. Manuel bir dizel clio için 65.000.- tl istiyorlar, o araba iki tane clio eder.
Değişen olayı hakkındaki düşüncenize kısmen katılıyorum, değişimin nerede ve kimler tarafından
yapılmış olduğu önemli, yetkili serviste, orijinal parça kullanılarak yapılmış bir değişimin üstünde
durmam. Boya takıntım ise hiç yoktur, ülkede, özellikle de İstanbul,Ankara, İzmir, Antalya vb illerde
boyasız araba mı varmış, varsın boyalı olsun, yeter ki işinin ehli olanlar tarafından yapılmış olsun.2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Fiyat uygun değil, bedava. Manuel bir dizel clio için 65.000.- tl istiyorlar, o araba iki tane clio eder.
boyasız araba mı varmış, varsın boyalı olsun, yeter ki işinin ehli olanlar tarafından yapılmış olsun."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
Yorum