Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu nasıl bir piyasadır?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu nasıl bir piyasadır?

Bu aralar bir dostum için İnsignia bakıyorum.Aşağıdaki linklere lütfen bir göz atın,
    böyle saçma sapan bir piyasa nasıl oluşuyor, bir türlü anlayamıyorum

Takip ettiğim piyasada ne satarken ne alırken aracın gerçek değerini veren insan sayısı az kalmış durumda. Diğerleri insan değil bulursam şu kadar satarım diyen pislik tayfa.
    Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Sanırım ilk araç 130 hp,ikinci olan siyah araç 160 hp olduğu için fiyatlar farklı.

Yorum

30 bg lik fark şaman abi.. sıfır lar uçup gidince ikinci elde haliyle arttı.. serbest piyasa herkes kafasına göre bi rakam yazıyor.. Satılırsa ne ala satilmassa zaman içerisinde eder değerine iniyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben size daha komik bir şey söyleyeyim. Bu seçeneklerin 3.'sü 1.3 CDTI 90ps olsa bu 2 araçtan da daha fazla para eder haha

Yorum

Ya bunlara ne demeli ? Alanın aklına tüküreyim.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View Post
              Sanırım ilk araç 130 hp,ikinci olan siyah araç 160 hp olduğu için fiyatlar farklı.
              Sadece o kadar değil, birinci araç Edition , kimse üzerine alınmasın da dört teker, bir direksiyon, başka bir şeyi yok
              Son düzenleme: Şaman TÜRKSOY; 10.08.2017, 10:34.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
                30 bg lik fark şaman abi.. sıfır lar uçup gidince ikinci elde haliyle arttı.. serbest piyasa herkes kafasına göre bi rakam yazıyor.. Satılırsa ne ala satilmassa zaman içerisinde eder değerine iniyor..
                Sadece 130 hp farkı değil Murat Bey kardeşim. Birinci ilandaki araba Edition, hiçbir donanımı yok, 62.000.- tl isteniyor.
                İkinci araba 160 hp cosmo, flex-ride, dvd 800 , açılır tavan var, üstelik 4x4 , ama 68.500.- tl isteniyor, şaşkınlığım bunadır.
                O arabanın ederi su içinde 85-90 bin tl den aşağı değil. Zaten onu ben alacağım galiba, Ali Bey Kardeşimin rekorunu
                tazelemek içinihihi

Yorum

İlk ikisi yüzyıl ilanda dursa alıcı bulamaz, üçüncü o fiyata çok güç satılır.

Yorum

Ali Kardeş, sizin arabanız yok, şu dediğim arabayı neden almıyorsunuz?
                    Bence tam bir fırsat aracı, Konya'da tam emsali bir araba vardı, üstelik
                    4x4 değildi, 109.000 km yol yapmış, 95.000 tl satıldı. Bende bir dört çeker
                    var, o araba sırf satmak gayesi ile olsa bile alınır, iyi paraya da satılır. Benim
                    uğraşacak zamanım yok, olsa hiç beklemem, pazarlık bile etmemihihi

Yorum

Şaman bey siyah renk araç hakikaten dolu bir araç.. Fiyatı da uygun.. Ammaaa 3 parça değişen 1 parça boyalı aracı ülkemizde satmak birazcık mesele Ayrıca araç galeriden olunca insan bir kere daha düşünüyor. Ki bu sebeple de bu araç satılamıyor bu fiyata.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf23 View Post
                        Şaman bey siyah renk araç hakikaten dolu bir araç.. Fiyatı da uygun.. Ammaaa 3 parça değişen 1 parça boyalı aracı ülkemizde satmak birazcık mesele
                        Fiyat uygun değil, bedava. Manuel bir dizel clio için 65.000.- tl istiyorlar, o araba iki tane clio eder.
                        Değişen olayı hakkındaki düşüncenize kısmen katılıyorum, değişimin nerede ve kimler tarafından
                        yapılmış olduğu önemli, yetkili serviste, orijinal parça kullanılarak yapılmış bir değişimin üstünde
                        durmam. Boya takıntım ise hiç yoktur, ülkede, özellikle de İstanbul,Ankara, İzmir, Antalya vb illerde
                        boyasız araba mı varmış, varsın boyalı olsun, yeter ki işinin ehli olanlar tarafından yapılmış olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Fiyat uygun değil, bedava. Manuel bir dizel clio için 65.000.- tl istiyorlar, o araba iki tane clio eder.
                          Değişen olayı hakkındaki düşüncenize kısmen katılıyorum, değişimin nerede ve kimler tarafından
                          yapılmış olduğu önemli, yetkili serviste, orijinal parça kullanılarak yapılmış bir değişimin üstünde
                          durmam. Boya takıntım ise hiç yoktur, ülkede, özellikle de İstanbul,Ankara, İzmir, Antalya vb illerde
                          boyasız araba mı varmış, varsın boyalı olsun, yeter ki işinin ehli olanlar tarafından yapılmış olsun.
                          clapclapclapclapclapclap
                          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Maalesef piyasa denen hala çözemediğim oluşum boyaya ve parçaya o kadar takıntılı ki boş arabayı 2 parçası boyalı araba ile aynı fiyata çektirirler.16 yıllık vectramı satarken adam elinde boya cihazı lokal boya var diye iddia edip durmuştu.Maalesef İnsignia gibi dolu bir araç clio dan çok daha ucuza ve bir o kadar zor satılıyor.Ben yeni sattım aracımı.25 tane ilanda araç varken 90 tane favorim vardı.Millet fiyat kırmamı beklemiş ısrarla.Satıldıktan sonra ah vah edenler oldu.Şunu öğrendim ki Piyasa denen olgu aslında bizlerden oluşuyor. İnsignia alırken fahiş fiyatlar diye kendimiz yeriyoruz araçlarımızı sonrada cliodan ucuz diye yadırgıyoruz.Sattığım araba 50-70 arası makas vardı.Bazılarında 1-2 değişim ve boya yüzünden 50 yazmış,kimisi km az vuruğu yok diye 70 yazmış.Ben 62'ye sattım.Ama aynı aracı bu fiyata alabilirmiyim? Alamam.Ama aynı fiyata satabileceğiminde garantisi yok bu oynak piyasada.O beğenmediğiniz edition boş hali bence clionun dolusundan yine de iyidir.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
                            X