Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu nasıl bir piyasadır?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

'Ucuz etin yahnisi olmaz' diye bir söz var.
    'Pahalıdır vardır bir hikmeti, ucuzdur vardır bir illeti' de derler, aynı manaya gelir.
    Şu 68.500 TL istenilen 4x4 cosmo vardı ya , onu bir arkadaşa alacaktık.
    İlanda 3 parça değişen, bir parça boya, 2.000.- TL hasar kaydı var diye yazmışlardı.
    Üç parça değişen bir parça boyaya çok düşük bir rakam olduğu için kuşkulanmıştım.
    Satıcıdan şasi numarasını alıp sorgulama yaptırdım. 2011 yılında , henüz 11.000 km yol
    yapmışken Trabzon'da kazaya karışıp pert olmuş. Demek ki dışarıda yaptırıp satmışlar.

Satıcı 99.000 km yazmış, araba 102.000 km iken Opel Gürses'de servis görmüş, dipten
    doruğa 'ucuz et' bu yüzden almaktan vazgeçtik

Yorum

biraz daha sorgulasanız araç insignia yerine vectra çıkabilirmiş geçmiş olsun abi.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Selçuk Kardeş, sizin arabanızda SCR aktif mi, bilginiz var mı?

Yorum

inanın bilgim yok ama merak ettim şimdi açıkçası aktif olup olmadığını. Sanki adblue diye bir sıvı koyulduğunu hatırlıyorum ama nasıl öğreniriz en net bunu ?
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
            'Ucuz etin yahnisi olmaz' diye bir söz var.
            'Pahalıdır vardır bir hikmeti, ucuzdur vardır bir illeti' de derler, aynı manaya gelir.
            Şu 68.500 TL istenilen 4x4 cosmo vardı ya , onu bir arkadaşa alacaktık.
            İlanda 3 parça değişen, bir parça boya, 2.000.- TL hasar kaydı var diye yazmışlardı.
            Üç parça değişen bir parça boyaya çok düşük bir rakam olduğu için kuşkulanmıştım.
            Satıcıdan şasi numarasını alıp sorgulama yaptırdım. 2011 yılında , henüz 11.000 km yol
            yapmışken Trabzon'da kazaya karışıp pert olmuş. Demek ki dışarıda yaptırıp satmışlar.

Satıcı 99.000 km yazmış, araba 102.000 km iken Opel Gürses'de servis görmüş, dipten
            doruğa 'ucuz et' bu yüzden almaktan vazgeçtik
            Favorilerimdeydi arac. TErbiyesiz insanlar. töbe töbeee
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
              inanın bilgim yok ama merak ettim şimdi açıkçası aktif olup olmadığını.
              Sanki adblue diye bir sıvı koyulduğunu hatırlıyorum ama nasıl öğreniriz en net bunu ?
              Yakıt deposu kapağının altında mavi renkli ikinci bir kapak var, AdBlue tankının kapağı, şayet SCR aktif
              ise AdBlue doldurulmuştur.

Serviste, SCR ve AdBlue ile ilgili herhangi bir bilgi vermediler mi size?
              Bu AdBlue işi biraz netameli, benim depo 8 litre AdBlue alıyor, bununla 2.000 azami 2.250 km yol
              yapabiliyormuş. Tankın , yılda bir kez mutlaka temizlenmesi gerekiyormuş, depoda AdBlue bittiği takdirde
              araç kendini kilitler, motor çalışmaz dediler.

Yorum

dedikleri herşey doğru, zaten adblue olan araçlarda kalan km yi uyarıyor seviye azalırsa. Ama benim araçta öyle bir kapak yok. Demekki adblue da yok. belkide 2.0 ve üzeri araçlar için vardır emisyonla ilgiliyse.

Yorum

Evet, emisyonla ilgili, egzoz gazındaki azot oksitleri (NOx) indirgemek suretiyle atmosferde zaten
                  serbest halde bulunan zararsız azot (N) gazına ve suya dönüştüren bir düzenek. Euro 6 normlarına
                  uygun egzoz emisyonu elde etmek için kullanılıyor ve Avrupa'da üretilen bütün dizel motorlu araçlar
                  için zorunlu diye biliyorum. Sizin aracınızda da olması lazım aslında ama niye yok bilmiyorum.

Yorum

depo kapağına baktım yoktu, zaten my opel uygulamasında da olan araçlarda depo kapağında gösteriyordu. hani aklıma 2.0 ve üzeri araçlara belki gerekiyordur diye düşünüyorum.

Yorum

Biraz erken çıkarmış piyasaya.30 yıl sonra aynı özelliklerde olsa idi belki insignia meraklısı birisi alırdı.
                      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Adam doğru söylemiş ama, öyle bir araç bayide yok çünkü o aracın üzerine bir makyaj, bir de yeni kasa çıktı! Şaka gibi insanlar var. Hani 80.000 lira falan istese "meraklısına özel satış" der geçerim ama 120.000 lira nedir ya! Şakaysa bile komik değil ihihi

Bu arada bir aracı Cosmo, bir aracı Edition Elegance olan birisi olarak Şaman Bey'in Ed. Elg. için söylediği "4 teker bir direksiyon" tabirine kesinlikle katılmıyorum. Çünkü iki donanım seviyesi dışında opsiyonları katmazsak AFL haricinde dişe dokunur bir donanım farkı yok. Hava yastığı sayısı ve elektronik güvenlik önlemleri tamamen aynı. Başka bir başlıkta da yazdım, bence B-C segmenti araçlar dışında Cosmo'ya gücü yetmeyen gözü kapalı Ed. Elg. veya benzeri alt donanım D segmenti araçları alsın. Çok daha doğru bir iş yapar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75 View Post
                          https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...69424176/detay

Biraz erken çıkarmış piyasaya.30 yıl sonra aynı özelliklerde olsa idi belki insignia meraklısı birisi alırdı.
                          Bu araca 2012 yilinda bakmaya gitmistim hey gidi gunler o zaman daha 4.500 kmdeydi 58 teklif ettim 65 dedi bende almamistim ne gunlerdi be
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post
                            Bu araca 2012 yilinda bakmaya gitmistim hey gidi gunler o zaman daha 4.500 kmdeydi 58 teklif ettim 65 dedi bende almamistim ne gunlerdi be
                            Alsaymışsın %100 kazanacakmışsın Kadir. Nasıl bir araba ise artık? Silivri arsaları bile bu kadar prim yapmamıştır bu süre zarfında. Böyle ilanlarla arabalarımızın piyasası yükselir belki. ))) Ölücülere böyle fiyat vermek lazım.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Kör tuttuğunu,topal yakaladığını misali bir piyasa.
                              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                              2.0 CDTI
                              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                                Şaman Bey'in Ed. Elg. için söylediği "4 teker bir direksiyon" tabirine kesinlikle katılmıyorum. .
                                Ben o sözü edition için söylemiştim, elegance için değil

Yorum

İşleniyor...
                                X