Duyuru

Collapse
No announcement yet.

a5 2.0 tfsi mi yeni kasa 3.20d mi yoksa mazotlu prense devammı :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: a5 2.0 tfsi mi yeni kasa 3.20d mi yoksa mazotlu prense devammı

zor karar verirsin,çok para ödersin ,çabuk sıkılırsın.Teknoloji ve arabalar sürekli yenileniyor.Bence sabretmek en iyisi .Aracında yabana atılacak bir araç değil hani.Araba almış gibi birikimini bir kenara koy abi ,1 yıl sonra çok karlı bir şekilde istediğin aracı alırsın.Araban olmasa hiç durma derdim.Ben olsam beklerim.
    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

aslında bekleyip i8 alıcan 4.8 s 0-100 ve nerdeyse bedava denilecek tüketim ama kim bilir kaç para olur opel ampera bile 45k euro avrupada

Yorum

zor secım. iki araba da harika. ama ileride satarken benzinli a5i daha zor satarsınız gibime geliyor.

Yorum

ya o bu değil de . hani diyodu ya cartel 25 yaşında 100 binlik(mark) araba. nerden geldi bu para kafan almıyosa sorma... o hesap kardeş 20 yaşında bu arabalar.. helal valla... şaka bi tarafa.. bu arabalar aynı sınıf değil. a5 in rakibi 5 20 dir. 3 20 gibidaha alt sınıf arabayı a5 çok fena tokatlar. yanına bile yaklaştırmaz.
          180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
            aslında bekleyip i8 alıcan 4.8 s 0-100 ve nerdeyse bedava denilecek tüketim ama kim bilir kaç para olur opel ampera bile 45k euro avrupada
            Şaka yapıyon herhalde bence en az 150000,- olur . Güç yeter mı?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bmw'yi ben de oldum olası sevmem en fazla 2-3 arabası hoşuma gitmiştir, ama bmw benim için hiç bir zaman tercihte ilk sırada yer almaz... ama 328i ile gerçekten çok iyi bir motor yakalamışlar... ama sadece motor audi a5 de dizel yok, özel istekle bi kaç ayda geliyor... a5 sportback de var dizel motor, bunu da bil de kardeşim

Yorum

A5 sportback yerine A5 coupe olsa çok daha güzel olur aslında
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bu arada 8 ileri şanzıman iyi bir tüketim değerine sahip olabilir, ama 6 ileriler her zaman daha atak ve güçlü hissettirir arabaya... ben o 328 alacak olsam kesinlikle düz vites alırdım 8 ileri performans kaybettireceğini sanmıyorum ama sportiflik tadı vermez... bu arada auto show dergisinin son sayısında 328i den bahsediyor fakat bir not da ekleyeyim, o katalog tüketim değerlerini yakalamak için çok sabırlı ve ekonomik tüketim konusunda bilgili insanlar olmak gerekiyormuş benim ayağımın altında 245 bg varken bu sabır işi pek bi zor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    ...bu arada auto show dergisinin son sayısında 328i den bahsediyor...
                    +Insignia 1.4 turbonun da testi var
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb
                      ya o bu değil de . hani diyodu ya cartel 25 yaşında 100 binlik(mark) araba. nerden geldi bu para kafan almıyosa sorma... o hesap kardeş 20 yaşında bu arabalar.. helal valla... şaka bi tarafa.. bu arabalar aynı sınıf değil. a5 in rakibi 5 20 dir. 3 20 gibidaha alt sınıf arabayı a5 çok fena tokatlar. yanına bile yaklaştırmaz.
                      Audi nin icini su an hicbirseye degismem
                      Lakin A5 platform olarak A4 ile aynidir.
                      Audi'nin guzel stratejisi bu modeli daha yukari konumlandiriyor
                      Ama pozisyonlamasi 3 serisi coupe ile ayni !
                      Yeni 3 serisinin ici maalesef 1 serisinden farksiz bence cok ucuz
                      Ama motor sanziman inanilmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        Audi nin icini su an hicbirseye degismem
                        Lakin A5 platform olarak A4 ile aynidir.
                        Audi'nin guzel stratejisi bu modeli daha yukari konumlandiriyor
                        Ama pozisyonlamasi 3 serisi coupe ile ayni !
                        Yeni 3 serisinin ici maalesef 1 serisinden farksiz bence cok ucuz
                        Ama motor sanziman inanilmaz
                        bmw 320d test ettik. içi bence de güzel degıl ama motor ve şanzuman on numara

Yorum

babamla ortak kullaniyoruz zaten araci.yani oncelik meselesi sonucta kimi ev kimi arsa kimi araba dusunur oncelikli olarak.3.28 in fiyati 3.20 d ye yakin gelirse zaten benim aracin ustune cok da abartili bir mebla koymaya gerek kalmiyor.ozellikle de bekleyip 2.el dusunulurse.motor secenekleri olarak 3 serisine konfor ve olculer olarak 5 e daha yakin bence.
                          Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

valla omer performans da cok fa kaydadeger bir gelisme olmayica ic dis s line falan olmayacaksa bir de a5 e cok da ozenemiyorum artik snn onerinden sonra

Yorum

valla ben a5'i şekil olarak çok beğeniyorum işin aslı, hakkaten 3 serisinin yerine hiç düşünmeden onu alırdım, bmw sadece motor, görüntü sıfır, a5 çekici, kız tavlamak gibi bi düşüncen varsa hiç bunlara bakma git mini cooper al (hayatta almayacağım bir araba ) hem ucuz hem de cooper s john cooper works alırsın, performans olarak rs5'in bile canını sıkarsın ama kesinlikle a5 çok şekil bir araç, dizel seçeneği yok, 1.8t 160 bg hiç gitmiyor, alabiliyorsan 211 bg al abt yazılım 260-270 bg kafadan... benim imkanım olsa bunu yapardım ya da saf güç istiyorsan corvette c5 ya da c6 al kafan rahat olsun aşağı yukarı hepsi aynı fiyata gelir... senin yerinde olsam corvette c5 z06, 0-100 3.9 sn 405 bg, sadece borla eksoz ve supercharger ile 500+ bg kafadan, 300 km'yi rahatça devirir, ve yolda arabayım diye gezenlerin hepsine gidiş ve görünüş olarak da farkın alasını basar bmw miş a5 miş hikaye yaaa zaten dizel bir araç var, öyle bu arabayı zevk için alacaksan benzini de düşünme

Yorum

yok ya 3.28 olursa bile boşline anca olur ztn bakalm insignia yaza cikarsin da Rabbin ne eylerse guzel eyler ins fotolari i paylasip izmir bulusmasina katilmak da nasil olur )

Yorum

İşleniyor...
                                X