Duyuru

Collapse
No announcement yet.

a5 2.0 tfsi mi yeni kasa 3.20d mi yoksa mazotlu prense devammı :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: a5 2.0 tfsi mi yeni kasa 3.20d mi yoksa mazotlu prense devammı

Audi dizel common rail oldu makina rahatladi lakin okay 328 de biter o ayri

Yorum

Düşündüğüm iki araçda bu tabi iki yıl sonra için a5 tercih ederdim fakat 320d karşılık 328 ayrı bir olay Bu iki araçtan a5 bir üst segment diye biliyorum ?
      2016 w205 AMG

Yorum

Audi a5 2.0 tfsi quattro beyaz - 320 d - opel insignia 1.6 turbo. 2 si şirketteki aracımız, insigniada benim aracım.
        Hepsini de bi çok yolda kullandım.
        320 d ekonomi ve güç olarak oldukça güzel ama insigniaya göre iç tasarım , özellik vs. göre oldukça vasat bence.
        Gerçi 320 d bizdeki en baz modeli sadece çelik jant koymuşlar sağolsunlar
        Açıkcası ekonomi ve güç harici o parayı vermezdim ben
        a5 e gelicek olursak tasarım, güç ,7 ileri şanzuman, iç görsellik, dışının çok harika görünümü vs. oldukça iyi fakat gel gelelim ayağınızı gaza her bastığınızda ekrandaki küçükte konulmuş olsa benzin göstergesi çok çabuk düşüyor. Yakıtı oldukça fazla tüketiyor.
        Ama bu seçenek sıralamasında önce a5 > 320 d derdim.

Yorum

Ersin abi bizim araçlardan ekonomik bir araç aslında yakıt durumu a5in teknik verilerle eş değilmi ?
          Audi a5 2.0Tfsi
          Şehir içi Yakıt tüketimi (l/100 km) 8,8 İnsignia 10,9
          Şehir dışı Yakıt tüketimi (l/100 km) 5,8 İnsignia 6,0
          Ortalama Yakıt tüketimi (l/100 km) 7 İnsignia 7,9
          2016 w205 AMG

Yorum

520d ya da 525 d düşünmez misiniz?
            Renault!!!

Yorum

Ben teknik olarak düşünmüyorum vallaha. Şehir içi yakıt tüketimi olsun. Şehir dışı olsun ikiside yüksek. Şehir içi 400-450 km gidiyor ancak bir depoyla. Bastığımız zaman boluya ankaradan gidiş geliş 1 depo yakıyor. Orasıda 400 km civarı. Basılmadığında Uzun yolda 650 km - şehir içi 500 km gideceği kanaatindeyim.

Yorum

Durumunuzu bilemiyorum ama bence bu devirde benzinli araca binmek hakkaten zor. Karşılayacak gücünüz olsa bile ikide bir gidip benzin almak bile insanı rahatsız ediyor. Türkiyede araba almak malesef çok iyi düşünülmesi gereken bir iş. Benzinli A5 alırsanız satarken zorlanırsınız, gidipte bir 3.20d alırsanız rahat rahat satarsınız.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Her yonden BMW 320d tek gecerim. Bu yıl icinde ev alacağım Allah izin verirse yoksa BMW yeni 3 kesindi.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bmw oldum olası sevmezdim ancak en son çıkan kasa ve motordan sonra ve de euro ncap güvenlik testleri izledikten sonra çok hoşuma gitmeye başladı.
                    yeni motor teknolojisi, 8 ileri şanzımanı ve güvenliği gerçekten üst kalitede.
                    gerçi hala orta konsol berbat ama o kadar olacak artık.
                    şu an için 520d m teknik inanılmaz cezbediyor ama fiyatlar biraz uçuk açıkcası.

Renault!!!

Yorum

beninmde gönlüm A5 den yana ama mantığım 3.20d
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İnsignia forewer... Şimdilik o paralar verilmez bence...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                          Düşündüğüm iki araçda bu tabi iki yıl sonra için a5 tercih ederdim fakat 320d karşılık 328 ayrı bir olay Bu iki araçtan a5 bir üst segment diye biliyorum ?
                          a5 olsun a7 cls olsun bunların tam yasal bir segmenti yok hala hazırda segmentler ve bazı örnek araçları:

bu listede belki S segmentine coupe ve grand coupe olarak alt dallar açılabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                            Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                            a5 olsun a7 cls olsun bunların tam yasal bir segmenti yok hala hazırda segmentler ve bazı örnek araçları:

bu listede belki S segmentine coupe ve grand coupe olarak alt dallar açılabilir
                            Evet abi bende bunu görmüştüm dh'de kesin bir segment yok bu araçlarda ama bmw5 gibi bir araba bence o
                            2016 w205 AMG

Yorum

a4 un ve a6 nın sınıfı kesin belli oldugu için bir sınıfa dahil edilemiyor aslında başka bir firma üretse direk e sınıfı denilebilir kolaylıkla ölçülerini tam bilmiyorum gerçi e serisi a6 5.20 boyutlarında olmasa da tam olarak, o sınıfa dahil edilmesi en uygunu şuanki durumda.yılda yaklaşık 15.000 km yapacak anca zaten 3.28. gerçekten de sakin kullanımda sitesindeki degerlere yaklaşabiliyorsa şuan alanında rakipsiz oluyor
                              Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rangestorm
                                a4 un ve a6 nın sınıfı kesin belli oldugu için bir sınıfa dahil edilemiyor aslında başka bir firma üretse direk e sınıfı denilebilir kolaylıkla ölçülerini tam bilmiyorum gerçi e serisi a6 5.20 boyutlarında olmasa da tam olarak, o sınıfa dahil edilmesi en uygunu şuanki durumda.yılda yaklaşık 15.000 km yapacak anca zaten 3.28. gerçekten de sakin kullanımda sitesindeki degerlere yaklaşabiliyorsa şuan alanında rakipsiz oluyor
                                bmw forumlarına bakın kardeşim orada kullananların yakıt tüketim değerlerini incele

Yorum

İşleniyor...
                                X