Bende bugün ilk defa gördüm o da bayii araciymış
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Insignia
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75 View Post
Ben 2-3 kere gördüm.Araç gerçekten çok kötü.Astramı passatmı derken insignia olduğunu gördüm.Böyle şahşahlı kasadan sonra gelen bu kasa ya opeli bitirir yada insignia markasını. Bu arada 87 yılından beri Şarköye gidiyorum.Her geçen yıl oralara ulaşmak daha külfetli oldu.Reno 12 ile gittiğimiz yıllarda bile bu kadar zahmet çekmezdik.Bu sene sırf bu trafik yüzünden bir kere bile gitmedim.Arabalı vapur yapsalar harika olurdu ama nedense Belediyesinde hiç iş yok.Konu dağıldı ama yarama bastığınız için bir iki çift laf edemeden geçemedim.
Diğer sıkışıklıkların da tamamı Marmara Ereğli'si - Gümüşyaka Yenice gibi yerlerde konulan saçma sapan ışıklar. Kınalı Tekirdağ arasındaki o 4 ışıklara altgeçit yapılsa Hadımköy'Den Karıştıran'a neredeyse durmadan gelinir.1.6 T - COSMO - DVD 800
Yorum
-
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Anahtar değişikliği iyi olmuş ama gösterge tablosu bence çok kötü.
Şu ortası dijital, yanlarındaki göstergeler yarı dijital yarı analog gösterge tablosundan vazgeçseler çok iyi olurdu. Ya tam dijital ya da 2 ana gösterge analog, ortada dijital ekran olacak şekilde tasarlanmalıymış. Hele düşük donanımda eski analog göstergeleri kullanmaları daha da büyük hata olmuş.
Yorum
-
bizim makinalar efsane kasa olarak kalacaklar belli ki1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Hatırlarsanız Opel firması Vectra'da da aynı yanlış stratejiyi uygulamıştı. İlk kasa çok şık ve çok satan bir modeldi , 2.versiyonu ise belki daha teknolojikdi ancak hem çirkin hem de pahalıydı. Insignia'da da aynısı oldu , bence hem çirkin hem de çok gereksiz pahalı.1.6 T - COSMO - DVD 800
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Hiç sevmiyor olmama rağmen, Opel'in VW den alması gereken çok ders var.
ilk ders ise; bir kasa tutuyorsa değiştirme. Makyaj yap, iyileştir, geliştir, ama değiştirme. (Bakınız Golf örneği)Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum