Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektrik arızaları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Elektrik arızaları

Herkese öncelikle merhabalar. 2015 makyajlı kasa insignia kullanıyorum. 2016 yılında aracı sıfır aldım fakat aldığım günden beri arızaları bitmedi. Birkaç kez el fireni çekili kaldı, yolda giderken park sensörü geçici olarak kullanılamıyor diye uyarılar verdi, araç teyibi yolculuk esnasında kendi kendine kapandı, kornam çalışmadı, sinyallerim çalışmadı, yan aynaların kontrolünü yapan düğmeler çalışmadı, direksiyon üzerinde tuşlar devre dışı kaldı, teyip ile ilgili hiçbir işlem yapamadım ne ses aça bildim ne kapatabildik, araç yedek anahtar da dahil olmak üzere anahtarları algılamadı ve aracımı çalıştıramadım, kapıları kilitleyemedim ve bunu 5 yada 6 kez tekrarladı. Araç şuan 7000 km de 1 Aydın serviste. Sorunu çözemiyorlar . Değiştirmedikleri parça kalmadı. Bunun gibi durumla karşılaşan oldunu? Kime sorsam kronik diyor. Araç değişim talebim oldu kabul etmiyorlar. Çözülemeyecek problem değil diyorlar fakat her serviste yaklaşık 20-25 gün kalmasına rağmen hala arıza tespit edilemedi. Araç değişimi için ne yapmam lazım ? Yada daha neler olması lazım araçta ? Araç yolda giderken el fireni çekili kalıyor Bir gün kaza yapıp ölmem mi gerekiyor aracı değiştirmek için ?

Çok geçmiş olsun....

Yorum

Serviste bu problemleriniz ile ilgili mutlaka kayıt açtırın.. Sanırım 3 kez olması lazım sorun çözülmüyorsa tüketici hakem heyeti ne sorun.. onlar ne yapmanız gerektiğini söyler.. yada bir avkukat ile görüşüp mahkeme yoluna gitmek lazım.. haa bu arada kronik olsa bu kadar problem duyardık bir çok kişi makyajlı kullanıyor bu tür bir problem duymadık

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu arada foruma hoşgeldiniz.. tanışma başlığında bir başlık açıp kendinizi tanitabilirsiniz.. gecmis olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anil043 View Post
          Herkese öncelikle merhabalar. 2015 makyajlı kasa insignia kullanıyorum. 2016 yılında aracı sıfır aldım fakat aldığım günden beri arızaları bitmedi. Birkaç kez el fireni çekili kaldı, yolda giderken park sensörü geçici olarak kullanılamıyor diye uyarılar verdi, araç teyibi yolculuk esnasında kendi kendine kapandı, kornam çalışmadı, sinyallerim çalışmadı, yan aynaların kontrolünü yapan düğmeler çalışmadı, direksiyon üzerinde tuşlar devre dışı kaldı, teyip ile ilgili hiçbir işlem yapamadım ne ses aça bildim ne kapatabildik, araç yedek anahtar da dahil olmak üzere anahtarları algılamadı ve aracımı çalıştıramadım, kapıları kilitleyemedim ve bunu 5 yada 6 kez tekrarladı. Araç şuan 7000 km de 1 Aydın serviste. Sorunu çözemiyorlar . Değiştirmedikleri parça kalmadı. Bunun gibi durumla karşılaşan oldunu? Kime sorsam kronik diyor. Araç değişim talebim oldu kabul etmiyorlar. Çözülemeyecek problem değil diyorlar fakat her serviste yaklaşık 20-25 gün kalmasına rağmen hala arıza tespit edilemedi. Araç değişimi için ne yapmam lazım ? Yada daha neler olması lazım araçta ? Araç yolda giderken el fireni çekili kalıyor Bir gün kaza yapıp ölmem mi gerekiyor aracı değiştirmek için ?
          bende makyajlı kasayı kullanıyorum ama aldığımın 1. haftası afl sorunu verdi onun dışında nazar değmesin bir sıkıntı çıkarmadı. Tavsiyem bir tüketici heyetine gidip hakkınızı arayın sizi bu kadar madur edemezler.

Yorum

İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Tüketici heyetine başvurdum fakat olumsuz çıkma ihtimali çok yüksek olduğunu ve karşı tarafın mahkeme masraflarının da bana yüklenebileceğini söylediler bende bu yüzden çekindim. Sorunun giderilemeyecek bir problem olması gerekiyormuş. Aracımdaki problem giderilebilirmiş fakat 1 yıldır problemi çözemediler

Yorum

Ben olsam çekinmezdim mahkeme masraflarından.. varsın 1 kaç bin gitsin çözülecekse çözsünler çözemeyeceklerse oyalamasınlar.. Aydın servisten başka bir servis denedinizmi..

Yorum

Kocaeli, Afyon, Eskişehir'i denedim şuan tekrar Afyon'da araç. Kendim Şırnak'ta görev yaptığım için pek ilgilenemiyorum maalesef

Yorum

Tüketiciyi koruma dernegi var her ilde. Bence onlarla konusabilirsiniz bu konuyu. Ve mahkemeye vermeyi ertelemeyin.

Yorum

Gecmis olsun. Yasadiklariniz cok moral bozucu. Hakkinizi arayin. Garanti bitince ne yapacaksiniz. Her servise giris cikista 60-100tl verecek misiniz? Mutlaka servis kaydi actirin. Belgelerinizi biriktirin. Hakem heyetine itiraz da edebilirler ama mahkemeye gidilince is bilir kisi ve teknik gorus alimi yapilir. Profesyinel yardim almakta fayda var.

Yorum

Park asistanı ve orta ekranın kapanması benim de başıma geliyor arada. Özellikle geçenlerde telefon bağlıyken orta ekranın görüntüsü gidip geldi ve kilitlendi. Ne ses ayarı ne radyo hiçbir şey çalışmadı. Aracı stop edip kilitlememe rağmen ekran kapanmadı. Hemen servisi aradım, akünün eksi kutup başını sökerek 16 dk beklememi ve yeniden takmamı istediler. Dediklerini yaptım, sorun çözüldü ama muhtemelen bu geçici bir çözüm. Tekrar ederse ve aküyü sökmem gerekirse diye anahtar taşıyorum bagajda..
                      2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik

Yorum

İşleniyor...
                      X