Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Koltuk ?

Merhaba arkadaşlar bugün eşimin dikkati sonucu sol ön koltuk arkasında resimde görülen bölümde bir çıkıntı var ve döşemeyi zorlarsan delecek gibi.Daha önce böyle bir şey gören oldumu veya bu bir sıkıntımıdır?
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Koltuklar cırtlı ilker bey.. dikkatli bir şekilde kendiniz acabilirsiniz.. muhtemelen koltuk şişirme pedini tutan ince demir yerinden çıkmıştır.. kendiniz açamazsanız serviste 2 dk da yaparlar..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
        Koltuklar cırtlı ilker bey.. dikkatli bir şekilde kendiniz acabilirsiniz.. muhtemelen koltuk şişirme pedini tutan ince demir yerinden çıkmıştır.. kendiniz açamazsanız serviste 2 dk da yaparlar..
        Bunu bilmiyordum. Koltuk kılıfları kolay bir şekilde sökülebiliyor o zaman öyle mi? Bir de makyajlı / makyajsız kasa fark ediyor mu?

Yorum

Koltuk kılıflarını çıkarabiliyor muyuz ?
          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Koltuk alt ve yanlarda kolayca sökülebilen cırtlı kısımlar var.. muhtemelen hepsinde aynıdır çünkü koltuk şişirme pedi elektrik aksamı falan arızalanabiliyor.. kolay bir şekilde ulaşılması lazım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

E o zaman biz koltuklardaki lekeleri çıkarmakla boşuna uğraşıyoruz, senede 2 kere söküp çamaşır makinesinde yıkasak tertemiz olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                E o zaman biz koltuklardaki lekeleri çıkarmakla boşuna uğraşıyoruz, senede 2 kere söküp çamaşır makinesinde yıkasak tertemiz olur.
                Ufuk bey komple çıkarmı bilemiyorum fakat koltuk arkası mekanizmaya rahatca ulaşmak için cırtlı kısımlardan kolayca acılıyor.. tamamen çıkarmı denemek lazım fakat çıkacağını sanmıyorum..

Yorum

Koltuk silmeye devam
                  Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Evet öyle görünüyor... Ben de başından beri bu işte bir yanlışlık var diyorum...
                    Yanlış hatırlamıyorsam Captur'da fermuarlı kıkıf var...

Yorum

İşleniyor...
                    X