Duyuru

Collapse
No announcement yet.

APP Plaka

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: APP Plaka

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

haklısın çağrı ama vidada hiç hoş durmuyor ya, sanırım polis en fazla ceza yazar, plakayı söktürmez diye düşünüyorum....
    benim amacımda cezadan yırtmak zaten ihihi
    yanlız vida işi bizim uyduruk işlerimizden kötü gözüküyor. elin Almanı, Amerikanı süper plakalar yapıyor, vida bile yakışıyor valla ihihi zaten boyalı vida olacak.
    amerikanlara siyah vida taksanda yakışıyor
    InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar arabaya ayrı bi hava katıyo app plaka tanıdık varsa çift mühürlü yaptırın derim...

Yorum

gerçektende çok değiştiriyor, arkadaşım Anadol'a bile app yaptırdı ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          gerçektende çok değiştiriyor, arkadaşım Anadol'a bile app yaptırdı ihihi
          yoğ artık haha

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

BENDE APP ISTIYORUM FAKAT TRAFIKTE DIKKATIMI CEKIYOR SANKI NORMAL DEGILDE PLASTIK/MIKA TARZI MALZEMEDEN YAPILMIS GIBI OLANLAR VAR(OZELIKLE BEYAZ SCIROCCO VE BMW 5 LERDE GORUYORUM ACABA BEYAZ DIYE MI OLE DURUYOR?? SANKI KABARTI YOK VE CAM GIBI PARLIYOR).ACABA ANADOLU YAKASINDA NERDE YAPTIRABILIRIM FIKRI OLAN WAR MI?

Yorum

Ben tam bir APP hastasıyım ama ceza yemekten korkuyorum. Sipariş verdim ama geri iptal ettim. Bazı sitelerde çift mühürlü 90 TL diyorlar. Onlarada pek inanasım gelmiyor. Şu anda abim araştırıyor mühür işini ondan haber alır almaz sizinle paylaşırım ve Hemen bi APP aracıma
              Beyaz tutkudur.

Yorum

İşleniyor...
              X