Duyuru

Collapse
No announcement yet.

APP Plaka

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• APP Plaka

Arkadaşlar 2 adet App plaka bastırdım aracın arka plakası yamuk olduğu için. Mühürsüz olduğu için pek içime sinmedi doğrusu bunu mühürletmek için ne yapmali.Mühürsüz dolaşmak sakat heralde?
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Ynt: APP Plaka

elindeki plakayı mühürlemezler. olurmu bilmiyorum ama aracımdan plakalarımı çalmışlar deyip yeni plaka çıkarttıracaksın, tanesi 20 lira, bildiğim kadarıyla Beşiktaş emniyet müdürlüğü istersen mühürlü APP veriyor ama araç şuan Beşiktaş'a kayıtlı değilse onu da yapamazsın.
    mühürsüzleri takıp orjinalleri bagajda taşıyabilirsin ama bazı polisler ona da itiraz ediyor.
    şuan kayıtlı olduğun emniyetten APP mühürletmek için de araya adam sokman lazım.
    InsigniaTEAM

Yorum

muamelecin cok yakın tanıdık içerden yoksa APP yi unutun sonradan mühür yapmazlar sana tavsiyem opel mar a git ordan yeliz hanımı bulun ben App istiyorum diyin size cift mühürlü istedeğniz sekilde yaptırsın onun muamecisi cok iyi benim bikere solememde istediğim plakayı bastırdı vala .uğrasmak istemiyorsan böle yap yeniden bastır.

Yorum

Yeliz Hanım ı tanıyorum bize arabayı o tanıtmıştı.Ama maalesef plakayı bastırdım bu plakaya mühür istiyorum.

Yorum

ben sadece arka plakayı değiştirdim polis çevirdiğinde ceza yazar mı yazarsa ne kadar yazar?

Yorum

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

arkadaşlar yeni app plakalarım, yorumlarınızı bekliyorum.... benim hoşuma gitti ama tek sıkkıntı hiç bir mühürü yok, ne cemiyet, ne trafik

Yorum

aslında muhurlerını bastırsanız daha saglıklı olurdu ama cokta sorun olacagını dusunmuyorum. tabı cok kuralcı bır polıse denk gelmezsenız. orjinallerini bagajda tasıyın.
                durmak yok yola devam deyın police

Yorum

hayırlı olsun güzel görünüyor.. arabayı gösteren önemli unsurlardan birinin de pilaka olduğunu düşünüyorum.. APP pilakalar gerçekten güzel görünüyor hayırlı olsun

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

mühürsüz plakaları yapıştırmamak lazım bu yüzden, ben vidalı yapmayı düşünüyorum, polis çok zorlarsa söküp bagajdaki orjinallerle değiştirebileceğimi ispatlarım hiç değilse ihihi
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
                      aslında muhurlerını bastırsanız daha saglıklı olurdu ama cokta sorun olacagını dusunmuyorum. tabı cok kuralcı bır polıse denk gelmezsenız. orjinallerini bagajda tasıyın.
                      durmak yok yola devam deyın police

maalesef bu plakalara mühür basmıyolar, orjinallerini dediğiniz gibi bagajımda taşıyorum, umarım kıl bi polise denk gelmem...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        mühürsüz plakaları yapıştırmamak lazım bu yüzden, ben vidalı yapmayı düşünüyorum, polis çok zorlarsa söküp bagajdaki orjinallerle değiştirebileceğimi ispatlarım hiç değilse ihihi
                        haklısın çağrı ama vidada hiç hoş durmuyor ya, sanırım polis en fazla ceza yazar, plakayı söktürmez diye düşünüyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                          hayırlı olsun güzel görünüyor.. arabayı gösteren önemli unsurlardan birinin de pilaka olduğunu düşünüyorum.. APP pilakalar gerçekten güzel görünüyor hayırlı olsun

teşekkür ederim murat...

Yorum

Güzel olmuş Hasan,araca tokluk vermiş
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                              Güzel olmuş Hasan,araca tokluk vermiş

sağolasın bülent abi....

Yorum

İşleniyor...