Arkadaşlar 2 adet App plaka bastırdım aracın arka plakası yamuk olduğu için. Mühürsüz olduğu için pek içime sinmedi doğrusu bunu mühürletmek için ne yapmali.Mühürsüz dolaşmak sakat heralde?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
APP Plaka
Collapse
X
-
Ynt: APP Plaka
elindeki plakayı mühürlemezler. olurmu bilmiyorum ama aracımdan plakalarımı çalmışlar deyip yeni plaka çıkarttıracaksın, tanesi 20 lira, bildiğim kadarıyla Beşiktaş emniyet müdürlüğü istersen mühürlü APP veriyor ama araç şuan Beşiktaş'a kayıtlı değilse onu da yapamazsın.
mühürsüzleri takıp orjinalleri bagajda taşıyabilirsin ama bazı polisler ona da itiraz ediyor.
şuan kayıtlı olduğun emniyetten APP mühürletmek için de araya adam sokman lazım.InsigniaTEAM
-
muamelecin cok yakın tanıdık içerden yoksa APP yi unutun sonradan mühür yapmazlar sana tavsiyem opel mar a git ordan yeliz hanımı bulun ben App istiyorum diyin size cift mühürlü istedeğniz sekilde yaptırsın onun muamecisi cok iyi benim bikere solememde istediğim plakayı bastırdı vala .uğrasmak istemiyorsan böle yap yeniden bastır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bumerangaslında muhurlerını bastırsanız daha saglıklı olurdu ama cokta sorun olacagını dusunmuyorum. tabı cok kuralcı bır polıse denk gelmezsenız. orjinallerini bagajda tasıyın.
durmak yok yola devam deyın police
maalesef bu plakalara mühür basmıyolar, orjinallerini dediğiniz gibi bagajımda taşıyorum, umarım kıl bi polise denk gelmem...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrimühürsüz plakaları yapıştırmamak lazım bu yüzden, ben vidalı yapmayı düşünüyorum, polis çok zorlarsa söküp bagajdaki orjinallerle değiştirebileceğimi ispatlarım hiç değilse ihihi
Yorum
Yorum