Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia almak isteyene tavsiyeler?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia almak isteyene tavsiyeler?

Merhaba Insignia Team üyeleri

İnşallah 4 ay sonra ben de aranıza katılacağım.
    Almak istediğim paket cosmo, otomatik vites, bej döşeme, 2011-2013 aralığında. Maksimum 65.000 TL bütçe ayırabiliyorum. İlanlara bakarken sunroof'lu modele çok nadir denk geldim. Sunroof için model ismi ne oluyor? Cosmo plus mı? Aldıktan sonra bütçe ayırdıkça biturbo jant, saks mavi mat kaplama, OPC body kit, cam üstü ve bagaj spoiler'ı, dikiz aynası ve kapı kolu aydınlatması, chip tuning, gaz tepkime cihazı, bagaj havuzu, bagaj açma düğmesi, joyistik kontrol vs gibi eklemeler yapmayı düşünüyorum. Piyasacı değil de sade ama şık bir görüntü istediğim için bu saydığım modifikasyonlardan bazılarını çıkarabilirim. Aranıza yeni katılacak bu arkadaşınıza ne gibi tavsiyeleriniz olur acaba? Saygılarımla..

Öncelikle welcome

Otomatik vites derken 2013 sonrası benzinli otomatik mi yoksa 2011-2013 2.0lt dizel otomatik mi belirtilse sanki daha güzel olur.

Yorum

Öncellikle hoşgeldiniz.. sanruf edition elegance yada cosmo donanıma ilave opsiyon şeklinde vardır.. cosmo almanız tavsiyemdir.. Dediginiz bütün uygulamaları kaminari park veya odak dynamics ten yaptırabilirsiniz insignia team den olduğunuzu söylerseniz yardımcı olacaklardır..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gogo58 View Post
        Öncelikle welcome

Otomatik vites derken 2013 sonrası benzinli otomatik mi yoksa 2011-2013 2.0lt dizel otomatik mi belirtilse sanki daha güzel olur.
        teşekkür ederim
        Dizel 2.0 cdti almayı düşünüyorum. Başlığı açtıktan sonra aklıma geldi ama tekrar düzenlemedim. Dizel otomatik düşünüyorum kısaca..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
          Öncellikle hoşgeldiniz.. sanruf edition elegance yada cosmo donanıma ilave opsiyon şeklinde vardır.. cosmo almanız tavsiyemdir.. Dediginiz bütün uygulamaları kaminari park veya odak dynamics ten yaptırabilirsiniz insignia team den olduğunuzu söylerseniz yardımcı olacaklardır..
          Teşekkür ederim üstadım. 2. El alacağım için model yılı, km, opsiyonel donanım vs gibi aracı alırken nelere dikkat etmem gerektiği hususunda tavsiyelerin var mıdır acaba?

Yorum

Dizel otomatik düşünüyorsanız cosmo 160 bg olanlara bakın.. aracı aldıktan sonra elinizde para oldukça istediğiniz uygulamaları yapabilirsiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
            X