Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Carviser - Opel Insignia Grand Sport Test Sürüşü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Carviser - Opel Insignia Grand Sport Test Sürüşü

Test videolarını genel olarak sevdiğim bir kanal şimdi de yeni İnsignia'yı test etmiş biraz hızlı olmuş çok detaya inmeden ama genel olarak bir bilgi veriyor (en azından flexride biraz övülebilirdi ihihi )

Opel Insignia yakın zamanda Opel Insignia Grand Sport diye adlandırlan yeni nesline kavuştu. Artan kalitesi ve sportif tasarımıyla kendine artık rakip olarak...

Az önce izledim linki ekleyecekken konuyu gördüm.Genel olarak giydirmiş ve sonunda beklentileri karşılıyor demesi kendisiyle çelişmiş.Ancak çoğu konuda maalesef haklı.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

8 yılın ardından yenilenmiş bir araç için hayalkırıklığının başkenti oldu ne yazık ki.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

bende izledim vidyoyu bencede ne dediyse haklıda hatta kendim fahirin yorumlarından değilde test bende ettim yeni insigniayı. evet güzel araba ama bizim mevcut insignialar ile arada bir fark açıkcası ne yakıt tüketiminde ne de performansta göremedim. şanzıman biraz ama daha seri çalışıyordu. ben 2016 sport insigniayı ötv indirimi ile 117 den 75e almıştım.benim aracımın doluluğunda insignia 170bin bana gelir indirimle 100lere yanı aradaki fark kadar fark inanın yok. fakat passattan filan güzel olmuş onuda demeden edemicem.

Yorum

Ben de az önce izledim ve hemen buraya geldim. Önceki videolarını da izlediğim için şaşırdım, sanki tarzının dışına çıkmış. Artık arabayı ilk o test edemediğinden midir yoksa ülkeye yeni geri döndüğünden midir nedir, bir şeye sinirlenmiş de hıncını arabadan çıkarmış gibi. Dakikalar ilerledikçe acaba olumlu bir şey söyleyecek mi diye bekledim. Tam ağzından iyi bir şey çıkacak, hemen ardından "ama" ile bağlanan olumsuz bir cümle geliyor. Flexride'a bile kulp bulduğunda dedim tamam niyeti belli. En son da zaten beklentileri karşılıyor alanı üzmez diye bağladı. Sanki bana Corolla'yı anlatıyor!

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Talip bey güzel başlamiş teste ama dediğiniz gibi olmamış falan filan sonuc olarak toplamış herkes jant olmamış diyor haklı olabilir ama 17 inc olan jant tan hiç bahseden yok bizim araçlardan 18-19-20 jant neden yok yada paketler de var gibi sorular yok ama otomatik vites activeselect select aynı tüketim aynı hissettiriyor 136 bg falan en güzel cevabı kullanıcılar verecek satışlar belirler neyse bide bu incelemeyi buldum arada fark var mı? İzleyin bi karar verin derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gozgozlu3535 View Post
              Talip bey güzel başlamiş teste ama dediğiniz gibi olmamış falan filan sonuc olarak toplamış herkes jant olmamış diyor haklı olabilir ama 17 inc olan jant tan hiç bahseden yok bizim araçlardan 18-19-20 jant neden yok yada paketler de var gibi sorular yok ama otomatik vites activeselect select aynı tüketim aynı hissettiriyor 136 bg falan en güzel cevabı kullanıcılar verecek satışlar belirler neyse bide bu incelemeyi buldum arada fark var mı? İzleyin bi karar verin derim.

https://youtu.be/YubNC_Kljec
              Mükemmel bir ön panjur lafından sonra kapattım
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Arabanın hiç artısı yokmuş yahu... dislike atın gitsin

Yorum

Bu adam ne derse doğrudur. Tuttuğum tek tester.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bu aracın eleştirilmesinin en büyük nedeni fiyatı.. fiyat premium araclarla neredeyse kafa kafaya.. millet sıfır insignia mı yoksa 1-2 yasında premimum bi aracmı diye düşününce artı bide opelin 2. Eldeki değer kaybını ekleyince biz insignia sahipleri bile sıcak bakamıyoruz olaya..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bundan sonra ülkemizde ucuz,uygun araba diye birşey olmayacak..150-200 bin tl arası orta segment fiyat aralığı oldu bile....Premium diyince şöyle bir 3-5 hafta düşünmek gerek....

Yorum

elimizdekilerin kıymetini bilelim. Araç güzel ama söylediği bir çok şeye katılıyorum. Yani 200 bin edecek bir şey yok ortada... Premium sınıfına adım atmış istekli arzulu evet, ama olamamış daha. Zamanla daha güzel şeyler yapacaktır. Ama opel bazı algıları müşteri ilişkilerinden servislerden başlayarak değiştirmeli. Yoksa her videoda kıyaslandığı şirket aracı olan passatların satış rakamlarının yanından geçemez. Bomboş pasata 160K verenlerde böbürlenir.
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bizlerde ciddi eleştiriyoruz.Mevcut otomobillerimizdeki donanım ve performanstan dolayı beklentide yüksekti,olmadı maalesef.Ama rekabet ettiği dediği boş passatı anlatırken bu kadar hararetli mi acaba? Aracın önceki versiyonu ile mukayesesinde eleştirmeye açık çok konu var ama boş passat ile kıyaslamasında aynı bakış adil görmüyorum.Çünkü mevcut insignilarımız her yönü ile mevcut passattan artıları fazla idi.Opel'in yeni sahibi Fransızların işi çok zor.Sanki giderayak acele ile yapılmış bir model oldu.
                          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

opeli sürekli passatla kıyaslamaları, hele bu aracı bile kıyaslamaları mantıklı değil. Kesinlikle pasattan daha iyi bir araba olmuş ve hep öyleydi zaten bir çok konuda. Bunu ben değil aracımla seyahat eden deneyen kişiler hatta pasat aracı olanlar söylüyor zaten. Piyasa da marka yönlendirmesi çok.
                            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben yeni insginia ile 10 dakikalık test sürüşü yaptım.Bir arabayı iyi tanımak için yeterli bir süre değil belki ama eski bir passat sahibi olarak şunu söyleyeyim performans(1.6 dizel otomatik kıyası),yalıtım(passatın içinde 110 dan sonra esen rüzgara rağmen),tasarım(göreceli) olarak maalesef gerisinde.Ancak makyajlı kasa insignia benim gözümde passattan daha iyi bir araç.
                              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                              2.0 CDTI
                              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
                              X