Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk izlenimler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İlk izlenimler

Merhaba arkadaşlar aracı alalı 6 gün oldu.İlk izlenimlerim ;

Aracın yol tutuşu mükemmel aracı üst limitlerde kullanmak için güven veriyor.
    Kabin içi yalıtım bana iyi geldi.Motor sesi de aracım benzinli olduğu için yok denecek kadar az.
    Otomatik şanzıman evet biraz yavaş ama nihayetinde tork konvertörlü.
    Süspansiyon sönümlemeleri iyi.
    6 gün sonunda bu araç bana göre keyif almak için en ideal yer.Bütün stresimi ve yorgunluğumu alıyor.
    Ortalama yakıt tüketimim şu anda 100 km / 10.5 lt ortalama hızım 21 km.Şu an için beklediğim gibi.Birde bakıma soktuktan sonra fark eder mi merak ediyorum.

Tek sıkıntım yan aynaların katlanma problemi.Önceki konularda WD-40'ı kullanma önerileri var ama tam nereye sıkılıyor , ayna kapaklarını açmak gerekiyor mu? yardımcı olursanız sevinirim.

Ayna kapagini acmadan kapali iken kapak ile aynanin birlesim noktalarına sıkın.. olmaz ise bir servise uğrayın ustaya rica edin ücretsiz yaparlar..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İlker bey hayırlı olsun, güle güle kullanın
      Allah kaza, beladan esirgesin
      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Cevaplar için teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
        X