Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Opel Insignia 170 PS Diesel Bagaj Kapağının Camla Açılması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2015 Opel Insignia 170 PS Diesel Bagaj Kapağının Camla Açılması

Merhaba arkadaşlar. Youtube'da gezinirken Insignia ile ilgili şu videoyu buldum. Videoda bagaj kapağı camla beraber açılıyor. Şaşırdım doğrusu. Bizim buradakilerde ise bildiğiniz gibi sadece bagaj kapağı açılıyor. Paylaşmak istedim.

Türkiyeye hb gelmiyor sanırım.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

O araçlar sedan değil liftback... O yüzden farklı.

Yorum

HB insignia azda olsa var türkiyede sahibindende HB arat mesala çıkar
        Bir gün yolda HB insignia denk gelir görebilirsiniz.
        [Center]    
                               1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Ben sedanları böyle açılıyor sanmıştım dikkat etmemişim hb olduğuna.

Yorum

Makyajlı kasada liftback gelmedi, daha öncesinde az da olsa bulmak mevcut. Opel tr 1.4 liftback getirseydi gercihim lidtbackden yana olurdu.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
            2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Hmm anladım. Zaten çok hb gibi de durmuyordu. Demek ki liftbackmiş. Bence böyle olmalıydı diğer araçlar da. Yükleme ağzı daha geniş olurdu.

Yorum

D segmentinde HB araç yok bildiğim kadarıyla, varsa da numuneliktir. Genelde D segmentinde liftback tip kullanılıyor.

Yorum

Erhan Bey ve Kadirin kullandığı efsane araç vardı.O hb idi.Opel Türkiyedeki algıya odaklanıp sedan yüklemesi yaptı.Oysa diğer markalardan çok daha güzel st ve hb araçları vardı.Biraz ticari risk ve öncülüğü yapıp model motor seçenekleri ile girselerdi bugün grand modeli için yapmak istedikleri etkiyi çok daha önce sağlamış olurlardı. Audi a5 ile bmw 4 kasa ile oldukça iyi satışlar yaptı.Benimde insignia ilk çıktığında hb modelini test etmiş ve hayran kalmıştım.Bulamayınca st aldım o'da apayrı bir güzellik idi.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
                  X