Merhaba arkadaşlar. Youtube'da gezinirken Insignia ile ilgili şu videoyu buldum. Videoda bagaj kapağı camla beraber açılıyor. Şaşırdım doğrusu. Bizim buradakilerde ise bildiğiniz gibi sadece bagaj kapağı açılıyor. Paylaşmak istedim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2015 Opel Insignia 170 PS Diesel Bagaj Kapağının Camla Açılması
Collapse
X
-
Makyajlı kasada liftback gelmedi, daha öncesinde az da olsa bulmak mevcut. Opel tr 1.4 liftback getirseydi gercihim lidtbackden yana olurdu.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Erhan Bey ve Kadirin kullandığı efsane araç vardı.O hb idi.Opel Türkiyedeki algıya odaklanıp sedan yüklemesi yaptı.Oysa diğer markalardan çok daha güzel st ve hb araçları vardı.Biraz ticari risk ve öncülüğü yapıp model motor seçenekleri ile girselerdi bugün grand modeli için yapmak istedikleri etkiyi çok daha önce sağlamış olurlardı. Audi a5 ile bmw 4 kasa ile oldukça iyi satışlar yaptı.Benimde insignia ilk çıktığında hb modelini test etmiş ve hayran kalmıştım.Bulamayınca st aldım o'da apayrı bir güzellik idi."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
Yorum