Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 dizel otomatik insignia otobanda 130 km sabit hizla yakit tuketimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 dizel otomatik insignia otobanda 130 km sabit hizla yakit tuketimi

1.6 dizel otomatik insignia almayi dusunuyorumda yakittan dolayi cekiniyorum biraz yol bilgisayari verilerini degilde kendi veriilerinizi aktarirsaniz sevinirim

Benim yol bilgisayarı verilerim şöyle:
    A: 4560 km , ortalama hız 36 km/h, Otalama tüketim :6,1
    B: 22350 km, ortalama hız 34 km/h, Ortalama tüketim: 6,5
    Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve

Yorum

130 la giderseniz teknik verilerdeki değerlerde çok az fazla yakar sonuç olarak aracın ağırlığı ve performansını göz önüne alırsanız aslında çok ekonomik olduğunu göreceksiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Selamlar istanbul edirne otobanı değeri 5,1 yaktı (hız sabitleyici ile ) uzun yol deneyımımde gecen hafta istanbul çanakkale antalya uzun yol ve şehir içi ile berebaer 6.00 yaktı

Yorum

Benim aracım 10000 km oldu. Her ölçümde yol bilgisayarında gösterilen tüketime %15 ekleyip gerçek tüketimi buluyorum. Aracın az veya çok yakması değil gösterdiği değerden fazla yakması beni araçtan soğutuyor. Siz de almadan önce dediklerimi dikkate alın.
          Insignia Cosmo 2016 1.6 Dizel 136HP AT6 + Stil Paket + Rhytm Ahşap Dekor

Yorum

Kendi hesabinizla kac litre yakiyor peki sehirdisi yolda opelin yol bilgisayarinin cok saglikli calismadigini duydum

Yorum

19000 km ortalama 7.2...Şehiriçi Şehirlerarası %50...

Yorum

250 km ağırlıklı şehir dışı sakin kullanım ortalamam 6.1 lt
                İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

2.0CDTI değerleri size yardımcı olabilir.

Uzun yolda 5.7 ile 6.2 arasına düşüyor. Aldığım en düşük ve en yüksek yakıt tüketimi buydu kışın uzun yolda. Kışlık lastikle. Yazın daha uzun yola çıkmadım sayılır. 350km'lik bol inişli çıkışlı yolda da 6.3'e kadar çıkıyor. 1.6 bundan daha az yakacaktır.
                  1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                  2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                  3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                  4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                  5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                  6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

İşleniyor...
                  X