Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GM'den Yeni 1.0L 3 Silindir Turbo Dizel Motor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• GM'den Yeni 1.0L 3 Silindir Turbo Dizel Motor

GM'in şu sitesini

( http://www.gmpowertrain.com/EuropeVe...ctsEurope.aspx )

incelerken dizel motorlar bölümünde en üst sırada garip kodlu bir motor gördüm. 1.0L 3 silindir minnacık bir şey. İnternette küçük bir araştırmayla buldum ki bu GM bizim meşhur 1.3L 4 silindir Multijet motorun bir tane silindirini çıkarmış 3 silindir olarak bırakmış. Geriye de 936cc 57hp 140Nm gücünde bir motor kalmış. Bu motoru özellikle Hindistan pazarı için yapmış ve Chevrolet Beat diye bir de arabaya koymuş. Bu da onun linki:

Siz ne dersiniz, bu motor Türkiye'ye gelse tutar mı?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Bence tutar. Şehit içi için ideal olur.

Yorum

Valla tutar billa tutar.
      Gelsin buralara da.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

çokta yeni sayılmaz. Linkteki araç yani beat 2011 yılına ait.

o tarz motor tutarmı dersek, ev hanımları alsa yeter zaten mesela ben alırım hemen hanıma.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
        X