Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ekspertiz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ekspertiz

Merhaba arkadaşlar 2. el İnsignia'yı İstanbul'da gösterebileceğimiz ekspertiz veya Opel servis tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Odak cevizlibağ Tarık bey öneririm kontrol açısından.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilker-82 View Post
      Merhaba arkadaşlar 2. el İnsignia'yı İstanbul'da gösterebileceğimiz ekspertiz veya Opel servis tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
      EFT Ekspertiz veya OtoRapor gibi kurumsal bir firmada yaptırmakta fayda var.

Yorum

Yetkili Servisler Expertiz raporu vermez verirse ciddi fiyat ister dışarda bu işi yapan firmalardan hizmet alınabilir ama onlarda ne derece bakıyorlar sadece iş kaportaya bakmak yada aracı dynoya çıkarmak değil o cihazların kalibrasyon değerlerinin ne kadar doğru olduğu tartışılır

servisler ise araç hakkında her şeyi söylüyorlar sadece önemli olan bu işi yapan ustanın başı kalabalık olmasın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yetkili servisler rapor neyim vermiyolar evet. İstenirse 400 600 arasında oluyor. Ve bildiğim kadarı ile kaportayı da gözle bakıp,
          Motor performansını deneyimleyerek yorumluyorlar. Dyno olan yetkili göreemedim.

Otorapor bildiğim kadarı ile iyilerinden biri.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Netten bakın size yakın bulursunuz....

Yorum

Otorapor uygun gibi duruyor.Tesekkurler herkese.

Yorum

İşleniyor...
              X