Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracın altından gelen ses problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracın altından gelen ses problemi

Arkadaslar Merhaba

Aranıza bugun katıldım. Benim aracımda 2009 model İnsignia 1,6 180 Turbo

Merak ettigim bir konu var. Servise sordugumda hepsinden gelir diyorlar.

Arabayı aldığımdan beri bir yere gidip aracı kapattıgımda, arabanın altından veya motor bölgesinin altından

metal tıkırtı sesleri geliyor. Bu hep oluyor. Bir müddet sonra bitiyor. Sizin araçlarda da aynı sesler çıkıyor mu?
    2009 Insıgnıa 1,6 180 Turbo Edition+Elegance+18 Jant (Siyah)                        
    2011 Toyota Auris Dizel 1.4 D-4D Comfort Plus (Beyaz)

Ynt: Aracın altından gelen ses problemi

öncelikle hoşgeldiz... sanırım egzosun genleşme sessidir. ısındıktan sonra soğurken böle sesler çıkar. normaldir. çok dikkat etmedim ama bizimkilerde de oluyordur. bi zaman sonra geçiyorsa sıkıntı yoktur.
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

merhabalar öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız size seve seve yardımcı olabiliriz. bu bir problem değil, ısınan metallerin genleşmesi ve tekrar soğuması sırasında gelen sesler bunlar.. hepimizin aracında mevcut
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

buraya çok geç katıldın abi donanımhaber'den hatırlıyorum seni, bilmeyenler için tanışma bölümünde kendini tanıtırsan seviniriz
        InsigniaTEAM

Yorum

welcome

Keyifli Forumlar

Araç kapandıktan sonra çıkan metal sesleri tamamen genleşmeyle alakalı ama motor rolentide iken çıkan ses varsada Volanta baktırın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cevaplar icin cok tesekkurler. Aslında cevaplar gelınce hatırladım 2009 yılında donanımhaberde baslayıp burdan devam edilmişdi.O zaman otv indirimi ile arac kapanlardanımAracların sevkiyat durumuna kadar herseyı takıp edıyorduk.Cagrı bende senı hatırlıyorum.İyisindir inşallah.Buraya uye olmustum aslında basında ama sonra takıp edemedim.
            tanışma bölümünden bilgileri giriyorum şimdi.Görüşmek üzere
            2009 Insıgnıa 1,6 180 Turbo Edition+Elegance+18 Jant (Siyah)                        
            2011 Toyota Auris Dizel 1.4 D-4D Comfort Plus (Beyaz)

Yorum

İşleniyor...
            X