Arkadaşlar merhaba. Konudan da anlaşılacağı üzere, bu iki nokta arasında bulunan radar noktalarının yerini bildirmenizi ( tecrübeli arkadaşlardan) rica ederim. Şimdiden çok teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul / Ankara yolu arası radar noktaları
Collapse
X
-
Onlar yolda sizi bulurlar
Şaka bir yana yer olarak tam aklıma gelmiyor ama çok fazla yok sanırım. Şayet 170 üzeri gidip gelmemde aradan bir kaç ay geçmesine rağmen bir ceza gelmedi. Bolu tarafına dikkat edilmesi lazım ve Ankara 'ya yaklaşırken gizlenmiş trafik polisleri vardı 1-2 tane...Sola Sinyal Devamlı Açık!
- Beğenmeler 1
-
Genelde Gerede-Ankara arasında oluyor. Bir de İstanbul'a yaklaşınca oluyor. Ben neredeyse her geçişimde denk gelmiştim. Sabit bir yerleri yok. Sol şeridin yanındaki cepte de olabiliyorlar.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
-
Arkadaşlar, yardım ve desteğiniz için teşekkürler. Sağ salim gittim geldim. Adresime gelecek radar cezası olacağını düşünmüyorum. Sadece Ankara girişinde radar uygulaması vardı. Onun dışında bir çok noktada kamera sistemlerinden de dikkatli geçtim (birçoğundan). Dönüş yolunda Bolu'dan sonra otobana girdim. (köylülerden fide aradım). Ankara çıkış- Ev arası 4 saat 35 dk sürdü. 100 km/h ortalama 5.9 lt mazot harcamışım. Mazot candırhttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
Yorum