Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorumlarınıza İhtiyacım var

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yorumlarınıza İhtiyacım var

İlandaki araç aradığım özelliklere %90 oranında uyuyor ve bütçemin en üst sınırı olan 55 bin seviyesinde. Nasip olurda alırsam haliyle tüp taktırmayı düşünüyorum 4-5 ay içerisinde. İlk gün 58 bin yazıldı ikinci gün 55 bin düştü, yanlış yazıldı herhalde dedim ertesi gün yine 58 yazılıp 55 bine düştü. Yorumlarınızı bekliyorum.
    Galeriden satılık ikinci el 2010 model Mavi Opel Insignia 1.6 T Cosmo 55.350 TL - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da dakikada iki araba sahibini buluyor.

Güzel görünüyor. Hatasız değişen yok galerici dilinde boyası kazası var anlamına geliyor.. yada ben öyle anlıyorum.. iyice detaylı baktırın expertizden kaçmayın.. Araçtan zevk almak istiyorsanız tüpten uzak durmanız tavsiyemdir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

53 binden fazla vermeyiniz.
      Tutmayan bir renk. Satışı zor olabilir.
      Oldukça kararıkiç fotoları eklemişler. Genellikle kusurlar farkedilmez. iyi inceleyin. Genel olarak olumlu görüyorum.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hatasız değişen yok işi galericilerin tipik bi oyunu diyeyim değişen yok ama boya var der gibi arayın detaylı konuşun avuç içi kdr bile boya varsa bilgim olsun deyin..oraya gelipte sıkıntı yaşansın istemem falan.. lpg değmemiş olması sizin açınızdan iyi 53.54 verilir heralde araca dediği gibi temizse..

Yorum

Bence aracı komple inceleyin, detaylı fotolarını isteyin. Lastik tarihlerine bakın. (1 takım lastik 1.000 tl) Önceki bakımlarını öğrenin. Lpg taktıracaksanız en ucuz 2-3 bin tl. Çelik siboplar 1.000 tl. Bunları düşünerek fiyatınızı ona göre belirleyebilirsiniz. Tüpsüz bineceğim derseniz, km'de en az 50-60 krş. arası yakacağını düşünün. Fotolarda araç güzel duruyor. Hayırlı uğurlu olur inşallah. Allah gönlünüzden geçenin en iyisini nasip etsin.

Yorum

1000' e lastik mi kaldı
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
              1000' e lastik mi kaldı
              En azını yazayım dedim.

Yorum

Ben bu rengi seviyorum.
                Hayirlisi olsun iyi bir serviste inceletmek lazim

Yorum

Direksiyonda fazlaca parlama var sanki
                  İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Sol ön çamurluk sag arka çamurluk lokal boyalı imiş. Resimlerden anlayan belli oluyor diyen var mı?

Yorum

Resimlerden ziyade gerçekte bile anlaşılması zor bişey.. anlaştıysanız aklınıza yattıysa gidip araca baktıracaksınız

Yorum

Günlük fiyat değişimleri genellikle gelen takasa göre anında artirilip indirilerek kapı açılıyor zor renk sigortacinizdan daha önceki plakasını ogrenin bence iyi km
                        İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Grip olduk kendi derdimize düştük arada araba satıldı. Artık nasip olursa bu gruptan almak isterim.

Yorum

İlan duruyor hala, satıldığına emin misiniz?
                            2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik

Yorum

Manisa Ayhan Beye hayırlı olsun diye başlığı değiştirmiş. İlanı kaldırmayı unuttu diye düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X