Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yine yeniden insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yine yeniden insignia

Selamun aleyküm cümleten
    daha öncesinden bildiğiniz üzere 1.6 T kullanıcısıydım aracımı satmıştım.. sonrasında bindiğim araçlar tat vermemişti bunun üzerine tekrardan insignia arayışına düştüm.. dizellere bakıyodum ama 1.6 T den sonra dizel kesermi kesmezmi tereddüt ettim sonuç olarak işimi riske atmak istemedim biturbo aldım 1.6 Tden sonra kokluyo gibi geldi bana umarım böyle devam eder.. Bunun üzerine bi kaç değişiklik yapmak istiyorum araçta
    öncelikle araçtaki ön arka sinyalleri led yapmak istiyorum ama (t) kaç olduğunu bilmiyorum.. stopları da aynı şekil led yapmak istiyorum.. ön fardaki yön lambasının sarı olması hoşuma gitmiyo onuda led yapmak istiyorum..
    Kadir ustaya bi türlü msj atamadım dedim ayıkır bu işten her msj yollamamda olumsuz bişey oluştu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler

Aleykumselam kardesim ben sana yarin ulasirim
    hayirli olsun bi turbo iyidir 1.6 t yi cok aratmaz kazasiz belasiz surusler dilerim.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun hakan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun biturbo yu kullanmadım ama çift turbo koltuğa yapıştırır galiba torku baya yüksek her ne kadar 1.6T nün son hızı daha iyi olsa da dizelin torkuda baya keyif veriyor.
        İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Hakan kardeşim, hayırlı olsun yeni aracın, mevlam kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hayırlı olsun Hakan
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Hayırlı olsun,kazasız belasız inşlh

Yorum

Allah razı olsun cümleten en iyileri dostların olsun.. şimdilik memnunum çıkışları 1.6T den iyi.. aracı getirirken 248 gördüm henüz 1.6 daki top speed'e ulaşamadım ama torku gerçekten süper..
                  Kadir baba güzel haberlerini bekliyorum

Yorum

Hayırlı olsun. Güzel günlerde binmek nasip olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
                      Hayırlı olsun. Güzel günlerde binmek nasip olsun.
                      Eyvallah abim teşekkür ediyorum daha iyileri sizin olsun

Yorum

Hayırlı olsun. Çok keyifli bir araç almışsınız. Kazasız belasız keyifle kullanın.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Eyvallah abim amin, allah razı olsun daha iyileri sizlerin olsun

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.. güle güle bin..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                            X