Duyuru

Collapse
No announcement yet.

astra ve insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• astra ve insignia

merhaba
    2010 model astra j 1.3 dizel aracım var ancak ben 2010-2011 1.6 t 180 hp lpgli insignia almak istiyorum

ancak duyumlarıma göre insigna lpgli 1.6 t tercih edilmiyor çekmiyor sıkıntı yaratıyor astra j aratır diye tepkiler aldım bu konuda bana lütfen şeffaf olarak yardımcı olurmusunz.

tesekkurler

Forum lpg bölümünde wideband afr diye bir başlık olması lazım. Onu okursanız biraz daha bilgi sahibi olursunuz.
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Hoş geldiniz. Çekmiyor denen motor atmosferik 115 beygirlik motordu. Zaten çok az satıldı. Turbo Insignia'ların çekmemesi gibi bir durum yok. Hatta bunu ilk defa duyuyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz. 1.6 Turbo 180hp motorlar kaliteli LPG kiti ve düzgün yapılmış ayarlar ile sorunsuz kullanan arkadaşlarımız var. Aratırsanız ne gibi sorunlar ile karşılaşabileceğiniz ve çözümlerini bulabilirsiniz. Çekmeme gibi bir husus söz konusu değil. Canavar canavar.

Yorum

2010 1.6T Cosmo Aracımızda Atiker lpg sistemi vardı çekişte vs sorun yoktur. Düzgün montaj dogru kit ile perfermans güzel olacaktır.

Tek sıkıntımız Benzinlikte Pompacıların Benzin Bölümlerine Çağırması

Yorum

180ps araç çekmiyor diyen arkadaşlar 350ps'lik araçlar falan mı kullanıyor? Böyle bir şeye imkan var mı sizce?

Yorum

İşleniyor...
            X