Duyuru

Collapse
No announcement yet.

“İnsigniaTEAM”in 8.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

İyi ki böyle bir grup kurulmuş tanıdığım abilerim oldu bilgi edinebilecegimiz bir forum sayfasi emekleri geçen herkesi kutlarim

Yorum

Allahın izniyle nice güzel senelere inşallah İzmir den herkeze selam

Yorum

Maşallah diyelim yaşasın insigniateam kardeşliği

Yorum

Daha nice muhabbetlerin devam etmesini silerim. Nice yıllara.

Yorum

FacomX Bu guzel formun bas yapiti bizlerin tum eksiklerini tamamlayan sevgili agabeyim dostum alfam Fatih agabeye ve forumu kuran Nurettin abimle cagri kardesime tesekkuru borc bilirim.
            nice yillara tum forumdaslarla mutlu yillara...
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Siteye giriş yapayım dedim.. pastalı güzel bir şov karşıladı beni.. emeği geçen bütün dostlara selamlar..insignia team ile nice senelere..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İnsigniateam kardeşliğimizin 8. Yılı hepimize kutlu olsun. Kurucu genç üyemiz Çağrı kardeşimi dün ziyaret ettik, anlamlı bir güne denk geldi, bundan dolayı da ayrıca çok mutlu oldum. Nice güzel günler hep birlikte yaşansın inşaallah..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Nice guzel senelere hep beraber. Yasasin insignia team doslugu
                    2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

2012 yılında insignia aracımı almadan önce bilgi sahibi olmak üzere foruma üye olmuş ve forumu sanal ortamdan takip ediyordum. Kendisinin de insignia almasına vesile olduğum İzzet Memiş kardeşim bir gün bana bukuşmalara gelmemi önerdi ve bu vesileyle birbirinden değerli, bir nevi ikinci bir ailem olan güzide insanlarla karşılaştım. Öyle ki bu insanlar, hiç bir maddi menfaatleri olmaksızın derdi, sevinci paylaşabilen, yanyana gelebilmek için can attığım insanlar oldular.

Bu birliktelikte emeği geçen herkese, ailem olan değerli dostlarıma selam olsun. Allah birlikteliğimizi dostluğumuzu artırsın.
                      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İnsignia almaya karar verip bilgi sahibi olmak için internettte tesadüfen rastladığım bu güzel foruma
                        iyi ki üye olmuşum. Sizler gibi kardeşler kazandım. Bu İnsigniateam kardeşliğinin temel taşlarından olan
                        Fatih kardeşime ve emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bu forumuda sadece perşembe akşamları buluşma
                        ve etkinliklerde eğlenme değil, aynı zamanda kardeşliği-arkadaşlığı gördüm. İyi ki varsınız, iyi ki varsın insigniateam kardeşliği.
                        8. yılımızı kutluyorum ve nice nice mutlu yıllarda birlikte olmak nasip olur inşallah. Rabbim kardeşliğimizi ve dosluğumuzu daim ettirsin.
                        [center]
                        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Nice yıllaraaa bu güzel aileyi seviyoruz.
                          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Nice mutlu yıllara, herbiri birbirinden değerli insanlar tanıdım bu site sayesinde, kurulumunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Yorum

Bugün doğum günüm pastayı görünce nasılda güzel uygulama diye düşünüyordumki jeton düştü nice yillar insigniateam sagolsun emeği geçen herkes...
                              İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners View Post
                                Bugün doğum günüm pastayı görünce nasılda güzel uygulama diye düşünüyordumki jeton düştü nice yillar insigniateam sagolsun emeği geçen herkes...
                                Sizinde doğum gününüz kutlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X