Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motor isigi yaniyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Motor isigi yaniyor

Check lambasi yaniyo turuncu motor isareti

Bugün, 23:51
    2.0t 220 hp benzinli 4x4 aracimda turuncu renk motor isigi yaniyor fakat cekiste hic dusme olmuyo akuyu sokup takiyorum gidiyo belli bir sure sonra yine yaniyo basina gelen arkadas varmi

Servise mutlaka uğrayın.. bilgisayara bağlasınlar arıza kodunu araç beyni kaydetmiştir.. burdan birşey söylemek zor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Arac suan serviste turbo ile alakali oldugunu soylediler makinanin gosterdigi ariza kodunun fakat aracin cekisinde sikinti yok basinca yapistiriyo turboda sorun olsa cekis duser bence yarin icin turbodan anlayan birine baktiracaklarini soylediler bu arada aracin bakimini yaptilar prof bakim yapin dedim enjektorler vs temizlenecek extra yarin haber edecekler insallah sikinti cikmaz

Yorum

İnşallah basit bir sensör arızasıdır.. geçmiş olsun.. bu arada hoşgeldiniz.. adettendir tanışma bölümünde kısaca kendinizi tanıtırsanız güzel olur..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçen benzer bir problem yaşadım, turbo hortumu çatlamış. (Araç 2.0 CDTI)

Yorum

teşekkürler hoşbulduk

araç şuan serviste arıza kodu P2261 turbo şarjı baypas valfi takıldı

AÇIKÇASI SERVİSTEKİLER BİLE NET KONUŞMUYO
            ARACA PROF BAKIM YAPTIRDIM ŞİMDİ TESTE ÇIKIN DEDİM OTOBANDA BASARAK YANIP YANMAYACAĞI BELLİ OLUR BAKALIM HABER BEKLİYORUM

Yorum

2 yıl önce benim de devamlı başıma gelen olay.2.0 T 220 hp de sanırım bu olay kronik.Araç 5 ci devirden daha yükseklere çıktığında arıza ışığı yanmaya başlıyor.Ancak ben de aynı şekilde akü başlığını söküp yeniden taktığımda sönen ışık bir daha yanmıyordu.Sizin araçta turbo turbo selenoid valfine bir baktırın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mahyu View Post
                Check lambasi yaniyo turuncu motor isareti

Bugün, 23:51
                2.0t 220 hp benzinli 4x4 aracimda turuncu renk motor isigi yaniyor fakat cekiste hic dusme olmuyo akuyu sokup takiyorum gidiyo belli bir sure sonra yine yaniyo basina gelen arkadas varmi
                Öncelikle 'aramıza hoş geldiniz' diyeyim, arabanız da hayırlı , uğurlu olsun
                Araç benim eski aracım, ikinci sahibi oldum, iki yıl yaklaşık 30.000 km kullandım, bütün bakımları Opel yetkili servisinde yapıldı.
                Esnaf ağzı ile söylersek on numara beş yıldız, iyi bakılmış, hiçbir sorun yaşatmamış bir araçtır. Ayrıca çok özel bir makine, triger
                kayışı yoktur, onun görevini sonsuz ömürlü zincir yerine getirir, yağ filtresi bile özeldir.Güle güle iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Siz yeni üyemiz olduğunuz için belki bilmezsiniz, Bizim Aile'de kronik bir sorun vardır:Kronik Arıza

Bir makinede görev alan bütün parçaların, bileşenlerin varsayılan bir ömrü vardır. Örneğin set halinde Triger'in öngörülen ömrü 60.000 km'dir.
                Bu ömür dolduğunda değiştirmek gerekir, değiştirmeye bilirsiniz, işte o zaman 'kronik arıza' yoldadır, bekleyin ne zaman gelecek diye ihihi

Yine örneğin fren balatalarının öngörülen ömrü 25.000 km, kullanıcıya bağlı olarak 10.000 km değiştiren var, 40.000 km değiştiren var.
                Önce değiştiren için bu durum 'kronik arıza' hükmündedir.Forumdan birkaç arkadaşımızın vites topuzu soyuldu, dediler ki bu 'kronik arıza', şu an
                kullanmakta olduğum araç benim beşinci insigniam, hiçbirinde vites topuzu soyulmadı, ne hikmetse

İlk üretim İnsignia (2009/2010 ) modellerinde bir kronik arıza gerçekten vardı, fren disklerinde 5-10 bin km sonra derin çizikler oluşuyordu.
                Opel bu diskleri garanti kapsamında değiştireceği yerde torna ile tesviye ederek giderdi, ama yine çizildiler, sonunda ön diskleri garantiden,
                arka diskleri ücretli değiştirip kurtuldular haha

Şaka bir tarafa araçlarımızda gerçekten 'kroniktir' denilebilecek hiçbir kusur yoktur, beş insignia sahibi olmuş biri olarak 'arabanıza bakın, gerisini
                düşünmeyin' derim. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın

Yorum

1. sıfat, tıp (***) Süreğen
                  "Kronik astım. Kronik bronşit."
                  2. isim Olayların birbiri ardınca sıra ile yazıldığı tarih, vakayiname
                  3. Uzun süredir bir çözüm getirilmemiş
                  "Kronik işsizlik."
                  Kaynak:TDK sözlük

Kronik sözcüğüne verilen anlamlar bu şekilde, benzer birkaç münferit olay için 'kronik' dir demek doğru değil.
                  Şayet 'kronik arıza' dan bahsedeceksek tüm VW gurubunda kullanılan DSG şanzıman iyi bir örnek olabilir. On
                  DSG şanzımandan biri bu hastalığa yakalanıyor, bu araçlara sahip olanlar garanti biter bitmez veya bitmeye yakın
                  araçlarını bir an evvel elden çıkarmaya bakıyorlar.
                  VW bu yaygın şikayeti bir 'kronik arıza' olarak asla kabul etmiş değildir. Kabul etseydi bütün araçlarını geri çağırması
                  gerekirdi herhalde. İnsignia'da süreğen, devamlı tekrarlayan, uzun zaman diliminde çözülememiş hiçbir problem -ben
                  şahsen- hiç yaşamadım, dilerim hiç kimse de yaşamaz.

Yorum

Işık genelde 200 km/h hızdan yüksek hızlarda yanıyor.anlattığınız gibi arabanın performansında hiç bir problem olmuyor.fakat ışığın tekrar yanması enteresan.servis 2 yıl boyunca bu olaya hiç bir anlam veremedi.

Yorum

Şaman bey bendeki arac mi sizin eski araciniz yoksa ayni aractan mi vardi sizde anlayamadim.

sadettin bey 2 yil sonra ne oldu aracimi sattiniz sorunumu cozduler

Yorum

Şaman bey bendeki arac mi sizin eski araciniz yoksa ayni aractan mi vardi sizde anlayamadim.

sadettin bey 2 yil sonra ne oldu aracimi sattiniz sorunumu cozduler
                        Sanırım yazdıklarımı iyice okumamışsınız,mesajı tekrar okursanız sorularınızın cevabını bulacaksınız

Yorum

Aracı sattım

Yorum

Araci servisten aldim isik 5km icinde yandi
                            servisin verdigi faturada turbonun arizali oldugu ve degismesi gerektigi yaziyor

Yorum

Araci servisten aldim isik 5km icinde yandi
                              servisin verdigi faturada turbonun arizali oldugu ve degismesi gerektigi yaziyor
                              Sorununuzu halledebildiniz mi?
                              @Murat
                              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                              X