Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Magneti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Araç Magneti

oktay bey ben istiyorum. liste belirlensin.(siz mi liste yapacaksınız) benide yazın. detayları sonra iletirim. magnetin rengi ad soyad nick vb...

son sekil gerçekten çok hoş olmuş...
    emeği geçen herkesin eline sağlık...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
      oktay bey ben istiyorum. liste belirlensin.(siz mi liste yapacaksınız) benide yazın. detayları sonra iletirim. magnetin rengi ad soyad nick vb...

son sekil gerçekten çok hoş olmuş...
      emeği geçen herkesin eline sağlık...
      sanırım liste işini çağrı yapabilir.eskişehir buluşmasına kadar yetişebilirse çok güzel olur konvoy halinde magnetli araçlar süper görünür.
      2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

"İnsigniaTeam" logosu "Kurumsal Kimlik" olmuştur.

Yaptığım çalışmalar dahil hiç bir şekilde logo sağ tarafa konumlandırılmamıştır.

Konu hakkında (8.sayfa)
        Insignia Club Turkiye | Genel Konular | Genel Sohbet | Araç Magneti (
        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Bu nedenle, aşağıda Oktay kardeşim tarafından yaptırılan ve aracın yönüne göre şekli ve konumu değiştirilen logo uygun görülmemiştir.

Saygılarımla.

Yorum

listeyi ben hazırlayabilirim,
          tasarımda Cemil abinin örneklerinin haricinde birşey yapmamalıyız derim
          birkaç gün içinde tasarıma karar veririz, ardından sipariş verilebilir.
          belli bir standart olması için herkesin kendi yaptırması yerine tek siparişle yaptırmalıyız diye düşünüyorum. hem maliyet de uygun olacaktır.
          sahiplerine erkenden ulaştırmak da çok önemli değil buluşmalarda da dağıtılabilir.

bu arada benden bir öneri daha; magnet büyük olduğu için isim, nick vs. sıkışmamış gibi görünüyor ama görüntü karışık. daha nizami olması için benim önerim rallilerde bayrak+isim+kan grubu gibi bilgilerin yan camda tek satır halinde yazması gibi;
          alttaki örnekte büyük kısımda sadece InsigniaTeam logosu, üstteki ekte bayrak, nick, isim, isteyene rakam gibi kişisel bilgiler de yapılabilir

Tasarım_5
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X