Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Magneti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Araç Magneti

Bu konu biraz unutuldu gibi canlandırmak istedim.Şimdi 3 ay sonra Türkiye buluşmamız olduğuna göre bu magnet yaptırma işini bir sonuca bağlayıp bir an evvel harekete geçsek iyi olur gibi.Kesin olan sonuç bıçak sırtı yönünde.Türk bayrağı da olabilir gibi gözüküyor.Sorun 2 seçenekte düğümleniyor.Üyelerin ad soyadları mı yoksa kullanıcı adları mı?Bence yeni bir anket açıp sadece bu ikisini oylasak bir sonuca varırız.Her ikisinin olması bence bir karışıklık olur.Hem çok kalabalık hem de asıl amaç olan logonun biraz geri planda kalmasına sebep olur.

Bana sorarsanız üretimi kolaylaştırmak hem de bütünlüğü sağlamak için hiçbir yazı da olmayabilir.Eğer olucak ise de benim için farketmez sonuçta isim soyisim kullanıyorum heryerde.
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Ben "haddim olmayarak" bu noktada tekrar topa gireceğim. Daha fazla oyun dışı kalmayalım ...

Magnet insigniateam kurumsal kimlik standardına göre tüm üyeler için standart yapılsın.

İsim yada nickname ile kullanmak isteyenler, kullanmak istedikleri isim yada nickname'i tek satırlık bir magnet ile logodan bağımsız kullansınlar.

İnsigniateam kurumsal magnet + Altında kurumsal magnetten bağımsız olarak kullanılabilen tek satırlık isim yada nickname magneti .

isim yada nickname ile magnet için standart font tipi + standar punto . Çalışma için müracaat adresi olarak forumumuz tasarım ve kurumsal kimlik sorumlusu Sayın Cemil Nişankaya'yı öneriyorum.

Demokrasilerde çare tükenmez. Siz yeterki demokrasiye inanın.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
        Ben "haddim olmayarak" bu noktada tekrar topa gireceğim. Daha fazla oyun dışı kalmayalım ...

Magnet insigniateam kurumsal kimlik standardına göre tüm üyeler için standart yapılsın.

İsim yada nickname ile kullanmak isteyenler, kullanmak istedikleri isim yada nickname'i tek satırlık bir magnet ile logodan bağımsız kullansınlar.

İnsigniateam kurumsal magnet + Altında kurumsal magnetten bağımsız olarak kullanılabilen tek satırlık isim yada nickname magneti .

isim yada nickname ile magnet için standart font tipi + standar punto . Çalışma için müracaat adresi olarak forumumuz tasarım ve kurumsal kimlik sorumlusu Sayın Cemil Nişankaya'yı öneriyorum.

benden de +1
        InsigniaTEAM

Yorum

On numara fikir tebrikler..

Yorum

Katiliyorum . Ancak hizli olmamiz lazim

Yorum

Mehmet hocadan güzel öneriler. Tabi her fikir bütüne deger katıyor.
              Ben hala oylamanın verdigi sonuc tarafindayim.
              Sagolsun Cemil abimizden rica ettim oylama sonucu olusan şekil üzerinden benim adıma bir tasarım yolladı bana. Ancak bugün fırsat bulup numune için sipariş verdim.
              Pazartesi yada salı alırım. Örnekleri foruma koyarım.

Ben yönetimin artık bu isin yapılmasına gönüllü bir ekip oluşturması ve bu usu sonuca götürmesi tarafindayim. Neşter kardesim gibi bizde her ise uyar ailesi tarafindayim.
              Gönüllü adayı için iki kisi önerebirim.
              Neşter ve mdtfkls
              Sevgiler
              Morpheus
              61 TT 971

Yorum

Herkese iyi akşamlar,

Morpheus (Oktay KURT) kardeşimin istediği şekilde bir tasarım yapıp kendisine göndermiştim, (Tasarım_1 ve Tasarım_1_1)

Mehmet kardeşimin bahsettiği ve diğer üyelerimizin de uygun gördüğü şekilde (Morpheus -Oktay KURT için hazırlanan çizim örneği dahil) yaptığım çizim örneklerini ilişikte sunuyorum.

Ancak,
                "İnsigniateam kurumsal magnet + Altında kurumsal magnetten bağımsız olarak kullanılabilen tek satırlık isim yada nickname magneti"

önerisi ne yaptıysam hoş görünmedi. Bıçak kesimi olduğu için isim yazıldığında bütünlük bozuldu (Tasarım_4)
                "Alt kısmı" yerine "Üst Kısmı" bir bütünlük sağladı. (Tasarım_3)

Takdirlerinize sunulur.

Tasarım_1

Tasarım_1_1

Tasarım_2 Magnet insigniateam kurumsal kimlik standardına göre

Tasarım_3 İsim yada nickname ile kullanmak isteyenler, kullanmak istedikleri isim yada nickname'i tek satırlık bir magnet ile logodan bağımsız

Tasarım_4 İnsigniateam kurumsal magnet + Altında kurumsal magnetten bağımsız olarak kullanılabilen tek satırlık isim yada nickname magneti

Tasarım_5 Mehmet kardeşimin önerisi doğrultusunda

Yorum

İsim için ayrı bir magnet olması taraftarıyım.Aksi durumda sanki gözüme çok karışık geldi.Logo ve yazılar birbirine karışıp nereye bakacağımı şaşırdım...Bir de Cemil abi senin gibi kullanıcı adında kendi ad-soyadını kullananlar için yalnızca birinin yazılması daha mantıklı sanırım.Örneğin Ben kullanıcı adını yazdığı punto ile yalnızca ad soyadımın yazıldığı takdirde hem okunaklı hem de şık olacağını düşünüyorum.

Ellerine sağlık Cemil abi.Tasarım_3 bence başarılı
                  2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Ellerine saglik Cemil Abi.

Tasarim 3 deki ismin yazili oldugu ek parcanin bir kosesini bicak sirtini tamamlayacak bir formda yapsak?

Sivri ucun ustude sivri ve birbirini tamamlayacak sekilde olursa ayni formu tamamlar.

Seni yormayacak ise deneyebilirmiyiz?

Ek bolume isteyen isim yazar, isteyen nickname yazar.
                    Ek bolumde ismin sonuna isterse sehrini yazar. Isim istemeyen ise kurumsal magneti kullanir.

Insignia renklerine gore (Koyu renk ve acik renkler olarak) larak tasarimlarida hazirlariz. Herkes kendi arabasina uygun olan magneti secer

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Cemil bey ellerinize saglik. Isimsiz ve nicknamesiz plan en Uygunu bence. Ancak artik yonetim katinin ve tasarimcinin karar vermesi lazim. Siteye soruldukca dogal olarak herkes firkini soyliyecek. Bence artik uretim asamasina gecelim. Bence bir tasarimci gozuyle Cemil beyinde icinde oldugu yonetimin karar verip uretim icin dugmeye basilmali

Yorum

Ben hala ilk dizayndan yanayim . Yani nick name ,bayrak ve insigniateam logosu

Yorum

Ellerine saglik Cemil Abi.

Tasarim 3 deki ismin yazili oldugu ek parcanin bir kosesini bicak sirtini tamamlayacak bir formda yapsak?

Sivri ucun ustude sivri ve birbirini tamamlayacak sekilde olursa ayni formu tamamlar.

Seni yormayacak ise deneyebilirmiyiz?

Ek bolume isteyen isim yazar, isteyen nickname yazar.
                          Ek bolumde ismin sonuna isterse sehrini yazar. Isim istemeyen ise kurumsal magneti kullanir.

Insignia renklerine gore (Koyu renk ve acik renkler olarak) larak tasarimlarida hazirlariz. Herkes kendi arabasina uygun olan magneti secer
                          Tasarım_5 Mehmet kardeşimin önerisi doğrultusunda

Yorum

Cemil Bey'in en son gönderdiği tasarım bence çok güzel olmuş. Yalnız böyle bir magnette nickname yerine sadece üyemizin adı-soyadını kullanmak daha hoş gözükecek ve ciddiyetini arttıracaktır diye düşünüyorum.
                            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

mehmet abinin istediği gibi bir dizayn daha mantıklı ve güzel görünüyor.
                              isteyen logo isteyen isimle beraber kullanabilir bu sayede herkesin isteği olmuş olur.
                              (benim düşüncem bu yönde)
                              ayrıca cemil abi ellerine sağlık çok güzel olmuş...
                              2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Cemil Abi Ellerine sağlık sadeve Türk bayrağı süper olmuş isim magnetine acaba bağımsız kullanım içinde içine bir yere Logo yada insigniateam olması nasıl olurdu acaba ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X