Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Magneti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Araç Magneti

Vallahi ben Cemil abinin yaptigini onceki model kesinlikle tercih ederim. Cunku diger oomobil fun clublarindaki stickerlarda da benzer gorntuleri cok gordum....ayrica kesinlikle bana gore bu hali daha şık....

Yorum

haha haha haha

Orjinal yazı sahibi: cagri
      sadelik iyidir rakamlar, nickler fazlalık olacak bence.
      bu gidişle bi köşeye de nazar boncuğu, "liselim", "miras değil alın teri" felan ekleteceğiz haha
      Cemil abi ve tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık clapclap
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ben Cağrıya katılıyorum. Olayın özü insigniateam. Şahıslar değil . Birşeylerde ekledikce logo aşağılarda kalıyor. Dışardan bakan ve bilmeyen birisi nickleri ve isimleri görünce kafası karışacak. Ayrıcana Turk bayrağınin da her yere konmasına karşıyım. Yurtdışında olsak tamam. Burda gerek yok. Olayın amacı forumu tanıtmak bence . İyi geceler.

Yorum

Birkaç tane çizimi oylamaya sunup hangisinin yapılacağına karar verelim. Daha yapılacak dağıtılacak.

Yorum

Logo ve nick name bence yeterli sade ve şık.

Yorum

Vallahi ben numaa olmasi gerektigini dusunuyorum . Bu arada bizim Turkiyedeki bir insignia grubu oldugumuzu youubedaki goruntulerimizden butun dunya bilmli ve gormeli. U nedenle bence Turk bayragi da olmali......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                Orjinal yazı sahibi: meto
                cemil abi sana zahmet birde dalgalanan bir TÜRK BAYRAĞI koysan birde bu şekilde görsek.
                şimdiden çok sağol..
                Dalgalanan bayrak yerine düz olarak koymak daha uygun galiba...

cemil abi ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş.aracım olmasa bile alıp evimde saklamak isterim.
                bu olayı hemen gerçekleştirmemiz lazım.

2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Vallahi ben numaa olmasi gerektigini dusunuyorum . Bu arada bizim Turkiyedeki bir insignia grubu oldugumuzu youubedaki goruntulerimizden butun dunya bilmli ve gormeli. U nedenle bence Turk bayragi da olmali......
                  tamamen katılıyorum...
                  2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Günaydın
                    Farklı tasarımlar ve sonrasında oylama yapılmalı
                    Farklı fikirler olması güzel.
                    İnsignia logo * logo kararı da oylanır.
                    Bayrak
                    Sirali numara

Olsun diyenlerdenim.
                    Morpheus
                    61 TT 971

Yorum

Anketi Bende düşünmüştüm çeşitlilik bol olunca karar vermek zor oluyor Haydi InsigniaTeam Ankete oleyy oleyy oleyy

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yanlız Fatih hocam ankette her 3 de olmalı gibi bir kısım olmalı. bunlara oylamak anlaşılmalı...

Yorum

Cemil bey işlerinizden vakit ayırarak yaptığınız çalışmalar için çok teşekkürler, ellerinize ve emeğinize sağlık. clapclap
                          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Şekil elips,dikdörtgenden ziyade, sadece araç ve altında insigniateam yazısı olsa nasıl olur?
                            2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                            2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                            2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

arkadaşlar anekti açan hangi üyemiz ise lütfen herüçü birden seçeneğini eklerse sevinirim. Bu seçenek olmadan verilen oyların bir değeri yok.....

Yorum

Her 3 u kısmını biraz ac istersen
                                Hangi 3 lu yazılsın !

Anketi falcomx açtı sanırım
                                Morpheus
                                61 TT 971

Yorum

İşleniyor...
                                X