Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Magneti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araç Magneti

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
    güzel olmuş ellerinize sağlık.
    anahtarlık magnet vs insigniateam ürünlerini bizlerde alabilirmiyiz,nasıl temin edebiliriz?
    b.evlerde oturuyorum ve sanırım çoğu abiye ve arkadaşa yakınım...
    bizlerde sizdeniz sanırım?
    Etkinliklere bekliyoruz
    Meslek itibarıyla etkinliklere katılmak çok zor oluyor. Sizi kıskançlıkla izliyorum. Ben de sticker ve diğer ürünlerden ( bu arada benim OPC T-shirt arada kaynadı galiba) temin etmek isterim.
    [center]
    2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

No.9 AHMET
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Kamil hocam fiyatlamayla ilgili bilgi verirseniz biz de Ankara grubu olarak katılım gösterebiliriz. Ayrıca bence sitedeki nicklerimizin kullanılması da iyi olurdu.çünkü sitedeki herkes isimlerden daha önce bu nickleri biliyor....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Kamil hocam fiyatlamayla ilgili bilgi verirseniz biz de Ankara grubu olarak katılım gösterebiliriz. Ayrıca bence sitedeki nicklerimizin kullanılması da iyi olurdu.çünkü sitedeki herkes isimlerden daha önce bu nickleri biliyor....
          Utkucum iki kapı için çift fiyatı 45.tl ( forumda ki nickler isim ,plaka, lakap gibi karışık bir grup oluşturur diye vazgeçildi utkucum )
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Bana biraz zaman verin.
            Magnet için tasarım hazırlıyorum...

Eğer beğenilirse ona göre fiyat alırız..
            Biraz zaman verin
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
              Bana biraz zaman verin.

Biraz zaman verin
              Mehmetcim olayı bir aydır konuşuyoruz. forumda da konuyu açalı 15 gün oldu, uygulamaları biraz daha hızlı yaparsak kanımca daha iyi olur diye düşünürken, senden gelecek olan tasarımıda merak ediyorum. Bir dahaki buluşmada magnetler araçlarımızda olsun diyorum. Zaman İnsignialara su gibi akıp geçiyor.
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Ok. Kusura bakmayiniz. Ben size mani olmayayim o zaman. Vazgectim.

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                Orjinal yazı sahibi: mehmet
                Bana biraz zaman verin.

Biraz zaman verin
                Mehmetcim olayı bir aydır konuşuyoruz. forumda da konuyu açalı 15 gün oldu, uygulamaları biraz daha hızlı yaparsak kanımca daha iyi olur diye düşünürken, senden gelecek olan tasarımıda merak ediyorum. Bir dahaki buluşmada magnetler araçlarımızda olsun diyorum. Zaman İnsignialara su gibi akıp geçiyor.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

benıde yazın lısteye

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

tersini denediniz mi abi, beyaz arabaya beyaz magnet, siyaha siyah. böylece kapıda sadece logo ve yazılar gözükür

Mehmet abi sen yinede yap istersen, fazla tasarımdan zarar gelmez?

bende listeye +1
                    InsigniaTEAM

Yorum

İsim, nick ya da numara bur tanesi olursa iyi olur
                      Önerim karışıklık olmaması ve düzen olması acısından sirali numara olması.
                      1 den başlasın devam etsin.
                      Kime hangi numara konusunu da askeri usulde çözelim police

Askerde çayda dem askerde kıdem uygulaması vardır.
                      Kurucu üyeler ilk numaraları alsın sonra team e kayıt dahilinde herkes sıralansın

Ya evet birde Kamil üstadımıza katılıyorum.
                      Süre ve ortaya çıkacak sonuc önemli.
                      Mevcut hazırlanan magnetler on numara.
                      Katkı yapmak isteyen herkesin fikrini de bu süreçte ortaya koyması önemli.

Bir kendimize slogan mı bulsak angle
                      Morpheus
                      61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        tersini denediniz mi abi, beyaz arabaya beyaz magnet, siyaha siyah. böylece kapıda sadece logo ve yazılar gözükür

Mehmet abi sen yinede yap istersen, fazla tasarımdan zarar gelmez?

bende listeye +1
                        Çağrıcım aynı dediğin gibide denedik ama biraz soluk kaldı beyazda beyaz siyahta siyah. Genel fikir olarak orada buluna arkadaşların fikri açık renge koyu renk koyu renge beyaz diye fikir çıktı.

Yorum

.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
                            İsim, nick ya da numara bur tanesi olursa iyi olur
                            Önerim karışıklık olmaması ve düzen olması acısından sirali numara olması.
                            1 den başlasın devam etsin.
                            Kime hangi numara konusunu da askeri usulde çözelim police

Askerde çayda dem askerde kıdem uygulaması vardır.
                            Kurucu üyeler ilk numaraları alsın sonra team e kayıt dahilinde herkes sıralansın

Ya evet birde Kamil üstadımıza katılıyorum.
                            Süre ve ortaya çıkacak sonuc önemli.
                            Mevcut hazırlanan magnetler on numara.
                            Katkı yapmak isteyen herkesin fikrini de bu süreçte ortaya koyması önemli.

Bir kendimize slogan mı bulsak angle
                            Oktaycım slogan mı dedin. rolleyes

Taş gibi kaya gibi dimdik insignia team geliyor şimdik.

Yorum

Bence en azından nickler yazılı olmalı. Sonradan yer değişme falan olmasın askerdeki gibi haha haha haha

Yorum

Oktaycım slogan mı dedin. rolleyes

Taş gibi kaya gibi dimdik insignia team geliyor şimdik.
                                [/quote]

Yakışır
                                Morpheus
                                61 TT 971

Yorum

İşleniyor...
                                X