İsime gerek yok bence ama çalışmalar çok şık olmuş abi emeğine sağlık.
Onurcum aslında isim önemli bir konu diye düşünerekten yazdırdım. Çünkü zaten buluşmalarda takılacak olduğu için buluşmalara yeni katılan arkadaşlar ve hepimiz için bir birimizi ismimizle hitap etmemiz ve bizden olmayan kişilerinde hitap ederken ismimizi bilmiş olması iyi olur diye düşündüm, zaten yapılanlar numune olarak yapıldı görsel anlamda görelim diye. Abant ta konu üzerine fikir alış verişi yapılır diye düşünüyorum. Nickler i yazmak biraz karışık olacağından dolayı böyle düşündüm. Çünkü nick olarak plaka, isim, lakap vs gibi şeyler olduğundan dolayı.
güzel olmuş ellerinize sağlık.
anahtarlık magnet vs insigniateam ürünlerini bizlerde alabilirmiyiz,nasıl temin edebiliriz?
b.evlerde oturuyorum ve sanırım çoğu abiye ve arkadaşa yakınım...
bizlerde sizdeniz sanırım?
güzel olmuş ellerinize sağlık.
anahtarlık magnet vs insigniateam ürünlerini bizlerde alabilirmiyiz,nasıl temin edebiliriz?
b.evlerde oturuyorum ve sanırım çoğu abiye ve arkadaşa yakınım...
bizlerde sizdeniz sanırım?
Etkinliklere bekliyoruz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
bence elips şeklinde olup siyah olan gayet güzel (araba beyaz olunca tabi) yanlız isim olayı biraz abartılı gibi geldi sonuçta herkezin yaka kartı var arabalardan indikmi yine kimin ismi neydi karışır diye düşünüyorum nacizane benim fikrim tabi ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Arkadaşlar hafta sonu abant organizasyonunda hep beraber fikir alış verişinde bulunup, bir karara varırız diye düşünüyorum. Magnetlerin fiyatlarınıda bir liste oluşturalım kaç kişi olacağımızı ona göre alacam. Şafak tek olduğu için 30 tl ye yaptırmış tanesini.
inşallah fatih abi etkinliklerede katılmayı bende çok isterim hatta istanbul içi ilk etkinlikte sizlerle birlikte olucam inşallah.malum çocuklar ufak kar kış zaten bu sene hastalıklardan başımızı kaldıramadık.eşsiz ve çocuksuz katılmakta o ortamda benim pek işime gelmedi açıkcası.yakın zamanda görüşürüz inşallah
Yorum