Cemil Abim tam da formunun zirvesindeyen soyle bize ustte trabzon61 ortada insigniateam armasi altinda da UTKU AKSOY yazan bir tasarim yapsa da biz de dizayni begensek...
Tasarim treni kalkali cok olmus DR'um. Sansini kaybettin,
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Cemil Abim tam da formunun zirvesindeyen soyle bize ustte trabzon61 ortada insigniateam armasi altinda da UTKU AKSOY yazan bir tasarim yapsa da biz de dizayni begensek...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Vallahi Mehmet hocam tren kalkmistir da yeni trenler de olabilir ayni yere giden. Esas ben senin treni cok merak ediyordum. 3 boyutlu bir dizayn bekliyordum senden. Bence tren kalksa da ben senin treni gormek isterim Mehmet hocam
Utku kardeşim, istediğin şekilde tasarımı yapmak çok kolay,
Cemil abim eline saglik super olmus tam benim dedigim gibi. Simdi de Mehmet hocamin dizaynini merak ediyorum acikcasi. Bence nckname ve isimler cok mantikli....
Peki Cemil abim biraz abartmis olacagim ama arabalarin ortasina geldigimiz yereri temsil eden veya keni istedigimiz sira numaralarini ifade eden bir 61 numarasi sigabilir mi?
Peki Cemil abim biraz abartmis olacagim ama arabalarin ortasina geldigimiz yereri temsil eden veya keni istedigimiz sira numaralarini ifade eden bir 61 numarasi sigabilir mi?
Hoop hoopppp birtek Trabzonlu sen değilsin patent mi alacaksın ne yapacaksın utku hocam
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Doktorum merak etme. Sana ozel bir ayarlama yapar
ozelden gonderirim. Ama biraz zaman vermen lazim. Malum is/guc . Hayat devam ediyor.
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Cemil abim eline saglik super olmus tam benim dedigim gibi. Simdi de Mehmet hocamin izaynini merak ediyorum acikcasi. Bence nckname ve simler cok mantikli....
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yok y a estagfurulah deneme yapiyoruz ya o yuzden. Ha bu arada bu muhabbet ciktiginda numara isim ve nick nm olsyn derkn 61 i kimsey vermem gibi bir espri yapmistim ya ordan Fatih hocam....
Yorum