Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Magneti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Araç Magneti

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
    Arkadaşlar esas magnetin içinde nick ve isim olursa , istemeyenleride bağlamış olursunuz .Ama ayrı ayrı olursa herkesın ıstedığı olacak.İsteyen isim ve nick koyar istemeyen koymaz .
    Bence bu konuda haklısın Şafak'cım, doğru diyorsun.
    Ben genelinde herkesin isteklerinin karşılanabilmesi tarafındayım, bu gönül işi, biraz tabi kurumsal ve imajda önemli.

İki parça magnet biraz zorlu bir durum.

İnsignia Logo, Bayrak standart olur, bu bıçak sırtı da olur elipste olur niye olmasın.
    İsteyen içine isim, nick, numara lardan birini yada hepsini ekler.

Olay tatlıya bağlanır.
    Morpheus
    61 TT 971

Yorum

Safak Bey'e katiliyorum.

Isimli isteyen, isimsiz isteyen var.
      nickli isteyen, nicksiz isteyen var.
      Numarali isteyen var, istemeyen var.

Ben isim ayri, kurumsal logolu ayri olsun onerisini herkesi mutlu etmek, ayrica yere zamana gore kullanilabilsin dusuncesi ile yapmistim.

Ben sahsen hem isim, hem de kurumsal logo siparisi verecegim. Bulusmaya gelirken yolda isimsiz kullanacagim, yolda baska team uyeleri ile karsilastigimizda birbirimizi tanimis olacagiz. Yada sadece konvoyda taninmak icin kullanacagim. Bu tur durumlarda isim/nick/plaka kullanmak istemem kurumsal logo yeter bana. Yeni uyelerle tanisacagimiz bir bulusmada ise taninmak icin isimli kullanirim.
      Bir onerim daha var, magnetlerin araclarin orjinal rengine uyumlu yapilmasi. Tasarim netlestikten sonraki calismalari Cemil abi ile koordine edebilirim.

Ama yinede tasarimlarin belirlenip, son kararin anket ile verilmesinden yanayim.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Kurumsal logolar ile ilgili kucuk bilgiler vermek, orneklemeler yapmak isterim.

Kurumsal logo, alamet-i farikadir.
        Bir logo uzerinde bir isaret, isim, model olmaz.
        Bu tur kullanimlar marka/logo butunlugunu bozar.

Opel ornek vercek olursak,

Ilave modellerin/ozelliklerin yada isaretlerin kullanim yerleri ve sekilleri farkli yerlerdedir.

Opel logosunun yeri bellidir.
        Insignia yazisinin fontu ve kullanilacagi yer bellidir.

Ek ozelliklerin yazili oldugu font ve yer bellidir.

Insignia soldadir

Ek ozelliklere goz atalim.

OPC
        Turbo
        CDTI
        CDTI 4X4
        BiTurbo 4X4

Ek ozelliklerin hic birisi ana kurumsali bozmazlar. Ilave seklinde yeralmalari aksine kullanildiklari araca onem/deger katarlar.

Benim onerdigim isim ayri, logo ayri kullanim seklini uyelerimizin insigniateam'in varolan degerine kattiklari ilave deger olarak algilayabilirsiniz.

Yorum

Arkadaşlar Aklıma bir şey geldi;

Bildiğim kadarıyla Araçların üzerine konulan Reklam Niteliğindeki çalışmalarda vergi verildiği acaba bu bizim magnetler de yolda seyir halinde giderken bir görevli tarafında sorgulanabilir mi ? evetse hazırlıklı olalım bu konuyu bir araştıralım.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Bildiğim kadarıyla Araçların üzerine konulan Reklam Niteliğindeki çalışmalarda vergi verildiği acaba bu bizim magnetler de yolda seyir halinde giderken bir görevli tarafında sorgulanabilir mi ? evetse hazırlıklı olalım bu konuyu bir araştıralım.
            Doğru biliyorsun,araç üzerindeki logolar ilan ve reklam vergisine tabidir.Ayrıca ruhsat üzerindede ''Araçta logo mevcuttur'' ibaresi olmak zorunda.Yoksa,ceza kesilir ve araç bağlanır.Fakat bu uygulama genelde şirket araçlarına yönelik yapılıyor,umarım böyle bir durumla karşılaşmayız.Aslında vergi hiç birşey değil,yani yıllık m2'si 15-20 tl civarında,ama ruhsata işlenmesi baya bir meşakkatli.Aracın hem ruhsatı değişmesi hemde tespite gitmesi gerekiyor.
            Bilgi olsun diye söylüyorum,belki ileride şirket aracına logo işletme ihtiyacı olan olursa;aracı sıfır alırken araç logoludur ibaresi yazdırsınlar ruhsatlarına...
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bizim bu yapacağımız uygulama için sorun olmaz bence abi.Neticede magnet sıkıntı olursa hemen oracıkta çıkartırız..

Yorum

Güzel devletimiz için gözümüzün üstünde kaşımızın olması vergi için yeterli
                Ama ben Murat'a katılıyorum. En kötü ihtimal bir daha kullanmayın, bir daha görürsek ceza yazarız der salarlar. Bir daha kime denk gele

Baktık çok bunaldık, sitenin sahibi Nurettin xxxx plakalı aracın sahibi. Tüm reklamları o ayarladı der sıyrılırız. haha haha haha haha

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx

Bizim bu yapacağımız uygulama için sorun olmaz bence abi.Neticede magnet sıkıntı olursa hemen oracıkta çıkartırız..

Yorum

haha ihihi ihihi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İyi akşamlar,

Bugün numuneleri aldım ve araç üzerinde deneme fırsatım oldu. Resimleri aşağıda paylaşıyorum
                    Hep bilgisayar üzerinde tasarımını konuştuğumuz magnetler için, bugün çıplak gözle edindiğim tecrübeleri paylaşayım.

İlk önce Cemil ağabeyimizden aldığım ölçüler ile hazırlanan magnetlerin, çokta küçük olmadığını söylemem gerekiyor.
                    Üzerinde isimdi, nickdi, numaraydı hani herkes farklı bir şey söylüyor. Şunu söyleyebilirim, sadece insignia logo ve hadi bayrakta olsun dediğinizde magnet çok boş duruyor.

Tasarım tamamı ile konu anketi sonuclarına göre hazırlandı.
                    Logonun sag tarafa bakamayacağı konusu ise bilgim olmaması sebebi ile hatalı olmuş. Numune olması sebebi ile bu konu benim hatam.
                    Sevg.

Morpheus
                    61 TT 971

Yorum

.
                      Morpheus
                      61 TT 971

Yorum

fotoğrafları önce www.photobucket.com yada www.imageshack.us sitesine yükleyip linkini buraya kopyalamak lazım
                        InsigniaTEAM

Yorum

işte resimler

Teşekkürler Çağrı
                          Morpheus
                          61 TT 971

Yorum

çok güzel görünüyorlar. aracın renginde olan daha hoş görünüyor. benim arabama beyaz hoş duracak. ad soyad nick de güzel durmuş. öle kalabalık yapmamış. peki bizler bunu edinmek için ne yapmamız gerekiyor...
                            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

araç üzerindeki son hali gerçekten güzel duruyor.
                              magnet nick veya isim olduğu zaman çokda kalabalık ve anlaşılmaz görünmüyor.
                              bence gayet güzel olmuş...
                              2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Ebatlar çok kucük değil, yazı olmadan magnet ici biraz boş kalır.
                                Yazılı görüntüde benimde hoşuma gitti.
                                Artık maliyet belli, herkes isterse kendi bölgesindeki yerlerde de yaptırabilir.
                                Ben toplu siparişde arababasi 30 TL ye kadar pazarlık yaptım. Normalde de 70-80 TL ye yapılır bur işlem.
                                Eskişehir buluşmasına kadar bu is bir noktaya bağlanır.

Morpheus
                                61 TT 971

Yorum

İşleniyor...
                                X