Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Magneti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Araç Magneti

Oylama sonucunda çıkan şekilden birer tane numune yaptırılarak, bir de araç üzerinde nasıl durduğuna bakılmalı diye düşünüyorum, kapı üzerlerindeki kavisler normal gözle bakıldığında resimlerdeki kadar net görülmüyor. Kendi başına güzel olan araç la bütünlük sağlamaya biliyor. Birde dikkatimi çeken bir şey sol kapı üzerinde ki magnetin üzerindeki araç logosunun önü ileriye doğru bakıyor fakat sağ kapı üzerindeki mağnetin üzerindeki araç ters, yani önü geriye doğru bakıyor, yaptırılırken üzerine durarak söylememiz lazım magnet üzerine bir ters bir düz basılacak diye logolar.
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
      Cemil bey işlerinizden vakit ayırarak yaptığınız çalışmalar için çok teşekkürler, ellerinize ve emeğinize sağlık. clapclap
      +10

Sol kapıdaki araba figürü ileriye,sağ kapıdaki araba figürü ise geriye bakıyor.
      İkisi de geriye veya ileriye bakamazlar mı?

Yorum

Numara,nick name ve isim 3lüsü. Bayrağı zaten buna dahil etmeden okeyliyorum....Bence bayrak olmazsa olmaz olmalı çünkü biz artık international olmalıyız.bence şu an dünya üzerindeki en büyük İnsignia gurbuyuzdur. Hatta bu konuda opelden ileride ödül bie alabilirz. Vermeselrde bunun onuru yeter....

Yorum

Oylama sonucunda çıkan şekilden birer tane numune yaptırılarak, bir de araç üzerinde nasıl durduğuna bakılmalı diye düşünüyorum, kapı üzerlerindeki kavisler normal gözle bakıldığında resimlerdeki kadar net görülmüyor. Kendi başına güzel olan araç la bütünlük sağlamaya biliyor. Birde dikkatimi çeken bir şey sol kapı üzerinde ki magnetin üzerindeki araç logosunun önü ileriye doğru bakıyor fakat sağ kapı üzerindeki mağnetin üzerindeki araç ters, yani önü geriye doğru bakıyor, yaptırılırken üzerine durarak söylememiz lazım magnet üzerine bir ters bir düz basılacak diye logolar.
          Kalite detaylarda gizlidir.
          Süper + 1000
          Morpheus
          61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Numara,nick name ve isim 3lüsü. Bayrağı zaten buna dahil etmeden okeyliyorum....Bence bayrak olmazsa olmaz olmalı çünkü biz artık international olmalıyız.bence şu an dünya üzerindeki en büyük İnsignia gurbuyuzdur. Hatta bu konuda opelden ileride ödül bie alabilirz. Vermeselrde bunun onuru yeter....

+100000
            2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Aslında Utku'nun anlatmak istediği doğru
              Ayrı ayrı oylamak ve grupsal oylamada gerekir
              İsim nick numara 3 lusu
              İsim numara ikilisi
              Nick numara ikilisi

Gibi alternatiflerde olsun derim.
              Morpheus
              61 TT 971

Yorum

Oktay kardeşim zaten bu dediklerimiz olmadan oylamadan çıkacak sonuç nasıl yorumlanacak ben onu anlamadım. Eğer ben üçüne de okey diyorsam bunun karşılığı şu an yok. yani tek tek oylammlarda en az çıkan elenir ancak ikili veya üçlü şıklarından birinde belki bu elenen seçenek olacaktır. Şu an ki oylama istenileni vermiyor....

Yorum

Bence;

- bıçak modeli yada elips olabilir,
                  - nick name yada isimden yalnızca biri olmalı (herikisi biraz abartılı ve göze hoş gelmiyor)
                  - numara içinse uygun bir sistem bulunmalı diye düşünüyorum. aynı numaraları birçok kişi tercih etmek isteyebilir (61, 34 vs.)
                  - Türk Bayrağı international olmak açısından önemli ve kesinlikle olmalı diye düşünüyorum.

Saygılar
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Oylama da one çıkanlar belli ediyor kendini;
                    AMA katılım az gibi. !!!

Ayrica Fatih ağabeyimiz grupsal tercihleride bu oylamaya eklemek gerekir.
                    Mevcut durum tam istenilenleri karşılamıyor.

Sayg
                    Morpheus
                    61 TT 971

Yorum

plaka niye aracın üstünde zaten 2 plaka var

Yorum

Bu magneti kesinlikle yapmamız lazım ama bence önce şeklini neticelendirelim elips mi - bıçak sırtınımı takip etmeli yoksa dikdörtgen mi olmalı diye bi anket sonrasında içeriğine dair bir oylama daha uygun olur gibi...

İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
                        Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                          Cemil bey işlerinizden vakit ayırarak yaptığınız çalışmalar için çok teşekkürler, ellerinize ve emeğinize sağlık. clapclap
                          +10

Sol kapıdaki araba figürü ileriye,sağ kapıdaki araba figürü ise geriye bakıyor.
                          İkisi de geriye veya ileriye bakamazlar mı?
                          ÖNEMLİ DUYURU. DİKKAT!!!!

BİR KEZ DAHA HATIRLATMAKTA YARAR OLDUĞUNU GÖRÜYORUM.
                          "

İnsigniaTeam" logosu kurumsal bir kimlik olmuştur.

Logo içinde bulunan çizim, yazı ve renklerin değiştirilmesi, (Siyah veya beyaz zemine göre renk siyah veya beyaz olarak değiştirilebilir. "TEAM" ibaresi her türlü baskı ortamında "Turuncu", Turuncu rengin tamamen kaybolacağı baksı ortamlarında ise dişide “BEYAZ”) herhangi bir şekilde ayrılması, ayrı tutulması, sağ tarafına ve sol tarafına herhangi bir işaret, yazı veya resim konulması veya aracın durumuna göre logonun sağ tarafa bakması söz konusu bile olamaz.

Herhangi bir şekilde, her türlü t-shirt, kalem, şapka, bardak vb. gibi materyal yapımında

Insignia Club Turkiye | Forum Hakkında | InsigniaTeam Logo - Duvarkağıtları | ORJİNAL "InsigniaTeam_Logo ve Sticker"
                          InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

konu başlığı içinde yer verilen "İnsigniaTeam" logoları ile "www.insigniateam.com" ibareli logonun kullanılması gerekmektedir.

Saygılarımla.

Yorum

Cemil abi merak etme son provaları sen yaparsın bizlerde uygularız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Anayasa maddeleri gibi olmus cemil abi
                              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Startların olması kaliteli duruş getirir. Teşekkürler.
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X